Quantcast
opi didee1

Το “Don’t Tell a Sol” της OPI φέρνει το καλοκαίρι

Ο Ήλιος ως σύμβολο σηματοδοτεί το φως και τη ζωή και οι άνθρωποι που δέχονται καθημερινά το φως του είναι η εκδήλωση της δημιουργικής πλευράς του. Αυτήν ακριβώς την πλευρά φιλοδοξεί να αναδείξει το συγκλονιστικό, έντονο κίτρινο βερνίκι της σειράς OPI Classics “Don’t Tell a Sol”, που συνδυάζει το fashion statement με την ανατρεπτική, “fun” διάθεση.

Ο φωτογράφος Πάνος Γεωργίου φωτογραφίζει την Αθηνά  Μουρκούση σαν την απόλυτη ενσάρκωση του καλοκαιριού, χαρούμενη και λαμπερή, ενώ το φωτεινό κίτρινο του “Don’t Tell a Sol” της Opi προσδίδει στις άκρες των δαχτύλων της τη λάμψη και τη ζεστασιά του ελληνικού ήλιου.

opi didee2

Σαν ένα κύμα φωτός, το βερνίκι αυτό είναι ο κατάλληλος συνοδηγός για ένα road trip χωρίς σαφή προορισμό, για το οποίο δεν χρειάζεται να κοιτάξετε καμία πρόβλεψη καιρού αφού ο ήλιος είναι πάντα εκεί., στα ακροδάχτυλά σας. Εμπνευσμένο από ατρόμητες λάτρεις του μαξιμαλισμού είναι ιδανικό για συμπληρώσει ένα απόλυτα καλοκαιρινό outfit με έντονα χρώματα και γιατί όχι, να απογειώσει πλήρως ένα ζευγάρι vintage γυαλιά ηλίου κάθε φορά που θα βρίσκουν τη θέση τους στο πρόσωπό σας.

Τα OPI Classics είναι μια συλλογή από κορυφαία OPI Lacquers που επαναπροσδιορίζουν το χρώμα καλύπτοντας όλο το χρωματικό φάσμα. Εξελίσσονται διαρκώς έτσι ώστε να διασφαλίζουν ότι όλες οι αποχρώσεις είναι πάντα διαθέσιμες. Γνωστά για την καινοτόμα φόρμουλά τους, τα μοντέρνα χρώματα και τα εμβληματικά ονόματα, τα βερνίκια νυχιών της OPI είναι πλούσια, ανθεκτικά και μακράς διαρκείας, προσφέροντας μια προσιτή πολυτέλεια στις γυναίκες που θα τα επιλέξουν.

Η OPI φέτος γιορτάζει 40 χρόνια γεμάτα χρώμα, 40 χρόνια μας εμπνέει να εκφραζόμαστε, να αγκαλιάζουμε κάθε κομμάτι της προσωπικότητάς μας και να γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

@opi_greece
#OPI40YEARSOFCOLOR
#OPIICONS

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR