Quantcast
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)

Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση

Το Schweppes, το πιο premium αναψυκτικό στον κόσμο των ενηλίκων, υποδέχεται τον Βασίλη Κυρίτση ως Lead Activation Strategist, στο πλαίσιο του προγράμματος Schweppes Brand Ambassadors – ένα πρόγραμμα που ενώνει τους πιο ταλαντούχους bartenders στον κόσμο με στόχο τη δημιουργία των πιο απολαυστικών cocktails.

Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στον χώρο και έχοντας συνεργαστεί με κορυφαίους bartenders, ο Βασίλης Κυρίτσης, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους στον χώρο του bartending, με τα δύο μαγαζιά του, “The Clumsies” και “Line Athens” να βρίσκονται ανάμεσα στα 50 καλύτερα παγκοσμίως.

schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0 (1)

Στην Ελλάδα, ο Βασίλης Κυρίτσης μαζί με το Schweppes, έχουν στόχο να εξελίξουν ακόμα περισσότερο το bartending. Παράλληλα, υπόσχονται να εκπλήξουν το κοινό, με πολλές δράσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς και με 30 νέες απολαυστικές συνταγές, δημιουργώντας μοναδικά signature Schweppes cocktails. Ένα από αυτά είναι και το Pink Gin Tonic (Pink GnT) που έρχεται να καθηλώσει το κοινό, με βάση το ελαφρώς αρωματικό Schweppes Pink Tonic Style. Για τους λάτρεις του Schweppes Indian Tonic Water, το Gin Tonic Reborn (GnT Reborn), είναι σίγουρο πως θα αποτελέσει το αγαπημένο τους cocktail. Αυτές οι ξεχωριστές συνταγές έρχονται να δώσουν το απόλυτο twist στα αγαπημένα μας κλασικά cocktails, ενώ βασίζονται στο GnT trend που παρατηρείται παγκοσμίως. Φυσικά, αυτή είναι μόνο η αρχή για όλες τις μοναδικές και ευφάνταστες συνταγές cocktails, που θα χαρίσουν έμπνευση και premium χαρακτήρα, σε κάθε στιγμή.

schweppes pink gnt and schweppes reborn 0 (1)

Ο Βασίλης Κυρίτσης σημειώνει «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την συνεργασία με το αγαπημένο μας Schweppes. Μαζί θα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε νέα απολαυστικά cocktails και mixers και να χαρίσουμε μοναδικές στιγμές στο κοινό». Η παρουσία του Βασίλη Κυρίτση θα υποστηριχθεί από τη Μαίρη Ταλαιπώρου, Leader of Brand Ambassador Schweppes Team σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ανακάλυψε περισσότερα για το πρόγραμμα Brand Ambassadors και τα μοναδικά signature cocktails του Βασίλη Κυρίτση στο Instagram του @schweppesgreece.

Απολαύστε Υπεύθυνα!

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR