Quantcast
https hypebeast.com image 2024 07 03 olympic medals louis vuitton trays paris info 1 (1)

Paris 2024: Τα Ολυμπιακά Μετάλλια σε δίσκους του οίκου Louis Vuitton

Οι εθελοντές που θα παραδίδουν τα μετάλλια, θα φορούν επίσης στολές Louis Vuitton. 

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αργότερα αυτό το καλοκαίρι, τα μετάλλια που θα δοθούν στους νικητές θα μεταφέρονται σε δίσκους Louis Vuitton καλυμμένους με το εμβληματικό μοτίβο του γαλλικού πολυτελούς οίκου.

Κατασκευασμένοι από τεχνίτες στο εργαστήριο Beaulieu-sur-Layon στην περιοχή Maine-et-Loire, οι δίσκοι επενδύονται εξωτερικά με τον διαχρονικό καμβά Damier του οίκου, που δημιουργήθηκε το 1888. Η εσωτερική επιφάνεια είναι επενδεδυμένη με μαύρο ματ δέρμα, μια παραπομπή στα μπαούλα Torches and Medals του οίκου.

Κάθε δίσκος μπορεί να χωρέσει δύο έως έξι μετάλλια, τα οποία είναι σχεδιασμένα από τον οίκο κοσμημάτων Chaumet.

“Θέλαμε να συμμετέχουμε όχι απλώς ως δημιουργικός συνεργάτης της Τελετής Έναρξης, αλλά να είμαστε παρόντες σε όλη τη διάρκεια του αθλητικού αυτού γεγονότος- συμπεριλαμβανομένου του αθλητικού μέρους- και βρήκαμε αυτόν τον τρόπο- διακριτικά αλλά ουσιαστικά”. , είπε ο Antoine Arnault, επικεφαλής επικοινωνίας, εικόνας και περιβάλλοντος της LVMH.

Εκτός από τους δίσκους, η Louis Vuitton δημιούργησε επίσης μια unisex στολή για τους εθελοντές που θα μεταφέρουν τα μετάλλεια, η οποία περιλαμβάνει ένα μπλουζάκι πόλο, ένα φαρδύ παντελόνι και ένα παραδοσιακό καπέλο gavroche – μια ωδή στο στυλ των Ολυμπιακών Αγώνων του 1924 στο Παρίσι. Πιστοί στη δέσμευση των διοργανωτών να περιορίσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, τα ρούχα είναι κατασκευασμένα με 100% οικολογικά υφάσματα που προέρχονται από το σύστημα ανακύκλωσης υφασμάτων LVMH Circularity. Τα μπλουζάκια κατασκευάζονται στην περιοχή Vosges στη Γαλλία ενώ τα καπέλα κατασκευάζονται στην Ιταλία.

“Σχεδιάσαμε μια κομψή, άνετη στολή έτσι ώστε οι 515 εθελοντές που επιλέχθηκαν από την Ολυμπιακή Επιτροπή για αυτό τον σκοπό, να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ακόμα και με εκατοντάδες εκατομμύρια ζευγάρια μάτια στραμμένα πάνω τους”, πρόσθεσε ο Arnault.

https hypebeast.com image 2024 07 03 olympic medals louis vuitton trays paris info 5 (1) https hypebeast.com image 2024 07 03 olympic medals louis vuitton trays paris info 2 (1) https hypebeast.com image 2024 07 03 olympic medals louis vuitton trays paris info 3 (1) https hypebeast.com image 2024 07 03 olympic medals louis vuitton trays paris info 4 (1)

Source | Hypebeast

More Stories
PALERMO GALIANTRA 09
PUMA PALERMO: Το εντυπωσιακό event στην Αθήνα για το νέο sneaker
DIDÉE.GR