Quantcast
SAINT LAURENT SUMMER24 HAILEY BIEBER 03 HR scaled

Hailey Bieber x Saint Laurent

Η Hailey Bieber πρωταγωνιστεί στην τελευταία καμπάνια του οίκου Saint Laurent, για το καλοκαίρι του 2024.  

Σε καλλιτεχνική επιμέλεια/ σκηνοθεσία του Anthony Vaccarello, η καμπάνια του Saint Laurent Summer 2024 ζωντανεύει μέσα από τον φακό του διάσημου φωτογράφου Grey Sorrenti, με την εμβληματική Hailey Bieber να αναδεινύει τη συλλογή.

Στην καμπάνια, η Hailey φωτογραφίζεται (εγκυμονούσα) ενώ ποζάρει με αυτοπεποίθηση μπροστά σε τοίχους από τούβλα  ή/ και ηλεκτρικούς μετρητές σε έντονα χρώματα. Κάθε σκηνή είναι φωτισμένη φυσικά, από το φως του ήλιου. Οι εκλεπτυσμένες εμφανίσεις συμπληρώνονται από τη μεγάλη δερμάτινη τσάντα ώμου Le 5 À 7 Calf, που παρουσιάζεται σε καφέ, μαύρο και άσπρο και από αξεσουάρ της ίδιας σεζόν.

Ο Βελγο-ιταλός σχεδιαστής Anthony Vaccarello (ο οποίος έρχεται από μια απίστευτα επιτυχημένη πορεία στο Φεστιβάλ Καννών, όπου έκανε το ντεμπούτο του σε τρεις ταινίες), για την συγκεκριμένη συλλογή, άντλησε έμπνευση από τις πρωτοπόρες γυναίκες πιλότους/ αεροπόρους. Η συλλογή συνδυάζει θηλυκότητα και αρρενωπότητα με ολόσωμες φόρμες με τσέπες, σφιγμένες στη μέση, χακί παντελόνια σε στυλ cargo, μπλουζάκια με κουμπιά και σακάκια στο ίδιο στυλ ενώ πλισέ παντελόνια σε πλούσιες μπορντό, καφέ και κρεμ αποχρώσεις, αντιπαρατίθενται με διάφανα τοπ που αγκαλιάζουν διακριτικά την ανθρώπινη φιγούρα.

Η συλλογή SS24 είναι ένας τολμηρός, μοντέρνος φόρος τιμής στην καταγωγή του oίκου, που αποτυπώνεται ξανά μέσα από έναν σύγχρονο φακό.

 

https hypebeast.com image 2024 06 04 hailey bieber saint laurent summer 2024 campaign anthony vaccarello 001 https hypebeast.com image 2024 06 04 hailey bieber saint laurent summer 2024 campaign anthony vaccarello 003https hypebeast.com image 2024 06 04 hailey bieber saint laurent summer 2024 campaign anthony vaccarello 004

 

Source| hypebeast, dscene

More Stories
PALERMO GALIANTRA 09
PUMA PALERMO: Το εντυπωσιακό event στην Αθήνα για το νέο sneaker
DIDÉE.GR