Quantcast
9BUXVMpXeGYi7EJnggcS7Z 1920 80.jpg

Cartier: Οι επετειακές εκδόσεις των ρολογιών Tank Cintrée και Tank Louis

Η φετινή χρονιά αποτελεί ορόσημο για την Cartier καθώς γιορτάζει την 170η επέτειο του πρώτου ρολογιού Cartier και σχεδόν έναν αιώνα από την κυκλοφορία της έκδοσης Tank, που αναθεώρησε τους παραδοσιακούς κανόνες της ωρολογοποιίας.

Η χαρακτηριστική τετράγωνη σιλουέτα του μοντέλου Tank Louis του οίκου Cartier υπήρξε πρωτοποριακή με την πρώτη του εμφάνιση το 1917, σε αντίθεση με το κλασικό στρογγυλό των ρολογιών. Εμπνευσμένη από το σχέδιο ενός στρατιωτικού τανκ, η πρώτη αυθεντική έκδοση σηματοδότησε την αρχή ενός πρωτοποριακού και συνάμα ανατρεπτικού σχεδιαστικού ταξιδιού.

Από την άλλη, το Tank Cintrée που δημιουργήθηκε το 1921, σηματοδότησε τον συνδυασμό ορθογώνιου σχήματος με κυρτό καντράν και στενή εφαρμογή στον καρπό. Η ειδική έκδοση της φετινής χρονιάς αποτελεί σχεδιαστικά το αυθεντικό ρολόι Tank Cintrée σε πλατινένιο χρώμα.

Cartier Tank 2023

Cartier Tank 2023

H φετινή επετειακή έκδοση του Tank Louis Cartier Limited Edition είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό 170 κομματιών και έμπνευση αποτέλεσε ένα ρολόι του 1995 που δημιουργήθηκε ως φόρο τιμής στην Έκθεση Διακοσμητικών Τεχνών του 1925.

Cartier Tank 2023

Source | Wallpaper mag

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR