Quantcast
celine master dynamic leather headphones

Celine x Master Dynamic: Κορυφαία ηχητική απόδοση και εκλεπτυσμένη αισθητική

Η συνεργασία της Celine με το premium audio brand Master & Dynamic, που παρουσιάστηκε στo show του οίκου για τη σεζόν S/S 2024, είναι ένα κράμα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας, στυλ και πολυτέλειας.

Τα ασύρματα ακουστικά αποτελούν μέρος της συλλογής γυναικείων ενδυμάτων S/S 2024 του Hedi Slimane με τίτλο “La Collection de la Bibliothèque Nationale” και διαθέτουν το χαρακτηριστικό σήμα του οίκου μαζί με το μονόγραμμα Triomphe (εμπνευσμένο από τα Ηλύσια Πεδία του Παρισιού) ενώ στο runway τα μοντέλα τα φορούσαν γύρω από το λαιμό τους.

celine master dynamics

Η Master & Dynamic είναι μια αμερικανική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη που ιδρύθηκε από τον Jonathan Levine, ο οποίος δημιούργησε για πρώτη φορά ένα στούντιο ήχου στο σπίτι του για τους δύο γιους του, έναν επίδοξο DJ και έναν λάτρη της τεχνολογίας αντίστοιχα. Έκτοτε έχει γίνει μια από τις κορυφαίες μάρκες ήχου στον κόσμο, καθώς η χρήση εκλεκτών υλικών –δέρμα, ανοξείδωτο ατσάλι, ακόμη και σκυρόδεμα– αλλά και η στόχευση να παράγονται αντικείμενα που είναι σχεδιασμένα να αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου, αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα της.

celine master dynamics

Το συγκεκριμένο ζευγάρι –στο οποίο είναι χαραγμένο το designed and developed in Paris–  διαθέτει “ακριβή και καθαρό ήχο”, αναφέρει ο οίκος Celine, “με έμφαση στην καθαρότητα των ψηλών τόνων, στην εξασφάλιση πλούσιων χαμηλών καθώς και στην εξαιρετική ηχομόνωση”.

celine master dynamics

Από τεχνικής πλευράς, είναι εξοπλισμένα με Bluetooth 5.2, τεχνολογία γρήγορης σύζευξης και διαθέτουν διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 30 ώρες.

Όσον αφορά τη σχεδίαση, οι τρεις χρωματικές αποχρώσεις –μονόχρωμο μαύρο, μαύρο και ασημί, και ταμπά και ασημί– χαρακτηρίζονται από μια ελαφριά κατασκευή από ανοδιωμένο αλουμίνιο (ανθεκτικότερη επιφάνεια του μετάλλου) ενώ η κεφαλή και τα αφαιρούμενα μαξιλαράκια είναι κατασκευασμένα από δέρμα. Η προσοχή στη λεπτομέρεια του οίκου φαίνεται ακόμη και στο καλώδιο φόρτισης στο οποίο είναι χαραγμένο με λέιζερ το Celine Paris.

celine master dynamics

Source | Wallpaper Mag

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR