Quantcast
005HuXblgy1hghhw5u2m2j30u00u0guu (1)

Η Hermès Beauty λανσάρει το limited edition κραγιόν Rouge Gala

Tο Rouge Gala, είναι ένα κραγιόν στην απόχρωση του κόκκινου – αντιπροσωπευτικό χρώμα της Κίνας και σύμβολο της χαράς και της καλής τύχης.

Το 1884 ο οίκος Hermès έλαβε ειδική παραγγελία από την Κίνα για να σχεδιάσει τα χαλινάρια για τα άλογα μιας καινοτόμου άμαξας. Η κατασκευή ήταν ελαφριά και ανέδειξε το εξελιγμένο “όχημα” επιτρέποντας στα άλογα ελευθερία κινήσεων. Τα λουριά ήταν πρακτικά και κομψά, φτιαγμένα από κόκκινο δέρμα από το Μαρόκο που τόνιζε το παρθένο τρίχωμα των αλόγων. Το χρώμα και η ελαφρότητα ενέπνευσε διάφορα προϊόντα της Hermès, όπως μεταξωτά μαντήλια και προιόντα μακιγιάζ, μαζί και το νέο κραγιόν Rouge Gala.

Σχεδιασμένο από τον Pierre Hardy για να καλωσορίσει το Έτος της Τίγρης, κατασκευάστηκε για να τιμήσει το ρόδι, ένα φρούτο που σηματοδοτεί και γιορτάζει την τύχη και τη ζωτικότητα.

Το Rouge Gala είναι ένα ενυδατικό κραγιόν με ευχάριστη υφή και “σατέν” αποτέλεσμα σε εντυπωσιακή  ασπρόμαυρη συσκευασία με brushed χρυσό περίβλημα.Hermes Beauty Rouge Gala Ολοκληρώνοντας, το κραγιόν τοποθετείται μέσα σε ένα εκλεπτυσμένο πουγκί από καμβά, διακριτικά κεντημένο -με κόκκινη κλωστή- με το εμβληματικό μοτίβο του οίκου, Brides de Gala, σχεδιασμένο από τον Hugo Grygkar.Hermes Beauty Rouge GalaΤο κραγιόν είναι refillable και αντικαθίσταται με οποιαδήποτε απόχρωση του Rouge Hermè.

Source | The Glass Magazine

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR