Quantcast
HERMES WRTW SS24 InSitu JackDay 7 1920x1440 e1696562037751 (1)

Hermès SS24: Mια πολυτελής ωδή στην κομψότητα της φύσης

Η απαλή αγκαλιά ενός λιβαδιού που μεταβαίνει από την άνοιξη στο καλοκαίρι, όπου ο ορίζοντας αγκαλιάζεται από το φως του ήλιου και ο αέρας αναστατώνει παιχνιδιάρικα τόσο τα αγριόχορτα όσο και τα ανάλαφρα υφάσματα, είναι το σκηνικό στο οποίο παρουσιάστηκε η συλλογή SS24 της Hermès.

Κάθε κομμάτι της συλλογής “κινείται” με χάρη ακολουθώντας τον φυσικό ρυθμό του σώματος. Τα σχέδια αποτυπώνουν το πνεύμα της ελευθερίας. Πρόκειται για σιλουέτες χωρίς περιορισμούς, οι οποίες αναδεικνύουν κάθε κίνηση και συναίσθημα.

Είναι κάτι περισσότερο από απλός σχεδιασμός μια συλλογής. Είναι μια εμπειρία επικοινωνίας μεταξύ σώματος, υφάσματος και περιβάλλοντος.

Ελαφριά πανωφόρια -πολλά από αυτά με επιδέξια κουμπώματα- συνδυάζονται με μίντι φούστες από μεταξωτό πλεκτό, και φορέματα από βαμβακερό καμβά διακοσμούνται με το περίπλοκο μοτίβο “Sacre de l’été”.

Hermès SS24

Μοντέρνες σιλουέτες ζωντανεύουν μέσα από απροσδόκητες, αλλά άψογα προσαρμοσμένες λεπτομέρειες – πιστές στην κληρονομιά απαράμιλλης δεξιοτεχνίας του οίκου Hermès.

Ο φόρος τιμής στις ρίζες του οίκου δε σταματά στον σχεδιασμό. Το runway της συλλογής  SS24 πραγματοποιήθηκε σε έναν κήπο με αγριολούλουδα – μια οπτική απόλαυση που στηρίζεται σε μια οικολογική υπόσχεση. Κάθε φυτό που κόσμησε αυτό τo σκηνικό βρήκε ένα νέο σπίτι, φυτεύτηκε ξανά σαν μια συμβολική χειρονομία κυκλικότητας και σεβασμού προς τη φύση.

Hermès SS24

Υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση της Δημιουργικής Διευθύντριας του γυναικείου τμήματος Nadège Vanhee-Cybulski, η Hermès συνεχίζει να εξερευνά τους δεσμούς της με τη φύση. Αυτή η σχέση ξεπερνά την απλή αισθητική, είναι μια φιλοσοφία, ένας τρόπος ζωής. Η αφοσίωση του οίκου στην πολυτέλεια, σε συνδυασμό με την έντονη ευαισθησία της Nadège για το περιβάλλον, σφυρηλατεί μια “αφήγηση” που ευθυγραμμίζεται με τον σημερινό κόσμο – έναν κόσμο που αναζητά την ηρεμία της φύσης μέσα στον ταραχώδη ρυθμό του.

Σε έναν κόσμο που συχνά φαίνεται να τρέχει, η συλλογή Hermès SS24 μας προσκαλεί να επιβραδύνουμε, να βρούμε χαρά στη φύση και τη δεξιοτεχνία και το πιο σημαντικό, να ανακαλύψουμε ξανά την ομορφιά του κόσμου γύρω μας.

Hermès SS24

Ολόκληρη η παρουσίαση της συλλογής εδώ.

Source | rain

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR