Quantcast
opi stra2 1

Το “Strawberry Margarita” της OPI είναι η επιτομή του girliness

Φρέσκο, παιχνιδιάρικο και δροσερό, ακριβώς όπως ένα κοκτέιλ “Strawberry Margarita”, το ομώνυμο βερνίκι νυχιών της σειράς OPI Classics είναι η επιτομή του girliness. Μια γιορτή της παιδικότητας, ένα σύνθημα για διασκέδαση.

Ο Πάνος Γεωργίου αποτυπώνει μέσα από τον φωτογραφικό του φακό την Αθηνά Μουρκούση σαν το απόλυτο disco girl των 80s’. Το έντονο ροζ βερνίκι της OPI “Strawberry Margarita” στις άκρες των δαχτύλων της, μοιάζει με μια θάλασσα από κοκτέιλ στην οποία όλοι θέλουν να βυθιστηστούν, ενώ της δίνει παράλληλα μία ανάλαφρη, ζωηρή, κοριτσίστικη διάθεση.

Εμπνευσμένο από το κοκτέιλ με τις φράουλες και τη λευκή τεκίλα, αυτό το βερνίκι είναι το μοναδικό plus 1 που επιτρέπεται σε ένα girls night out. Η διαχρονική αθωότητα του ροζ σε συνδυασμό με τα 80s’ vibes που βγάζει η έντασή του είναι ικανά να σε μετατρέψουν στη νούμερο ένα dancing queen. Φορώντας το, ελάχιστα πράγματα χρειάζονται για να απογειώσουν ένα βραδινό outfit, όπως για παράδειγμα ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια που να συνομιλούν χρωματικά μαζί του και ένα κραγιόν σε μία εξίσου έντονη ροζ απόχρωση.

opi stra1 1

Τα OPI Classics είναι μια συλλογή από κορυφαία OPI Lacquers που επαναπροσδιορίζουν το χρώμα καλύπτοντας όλο το χρωματικό φάσμα. Εξελίσσονται διαρκώς έτσι ώστε να διασφαλίζουν ότι όλες οι αποχρώσεις είναι πάντα διαθέσιμες. Γνωστά για την καινοτόμα φόρμουλά τους, τα μοντέρνα χρώματα και τα εμβληματικά ονόματα, τα βερνίκια νυχιών της OPI είναι πλούσια, ανθεκτικά και μακράς διαρκείας, προσφέροντας μια προσιτή πολυτέλεια στις γυναίκες που θα τα επιλέξουν.

Η OPI φέτος γιορτάζει 40 χρόνια γεμάτα χρώμα, 40 χρόνια μας εμπνέει να εκφραζόμαστε, να αγκαλιάζουμε κάθε κομμάτι της προσωπικότητάς μας και να γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

@opi_greece
#OPI40YEARSOFCOLOR
#OPIICONS

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR