Quantcast
OPI DIDEE2
OPI DIDEE2

Γίνετε βασίλισσες του self care με το “Bubble Bath” της OPI

Κάθε γυναίκα δικαιούται να αφιερώνει χρόνο στη φροντίδα του εαυτού της και γιατί όχι να τον κακομαθαίνει και λίγο. Την ίδια χαλαρωτικη επίδραση που έχει ένα αφράτο, ζεστό μπάνιο γεμάτο μπουρμπουλήθρες και αρωματικά άλατα, έχει και το γλυκό, καραμελένιο ροζ βερνίκι νυχιών “Bubble Bath” της σειράς OPI Classics, που μοιάζει με ένα σύννεφο φτιαγμένο από μαλλί της γριάς.

Η Αθηνά Μουρκούση ποζάρει στο φακό του φωτογράφου Πάνου Γεωργίου ενώ το βερνίκι νυχιών “Bubble Bath” της OPI της χαρίζει την πιο νεραϊδένια λάμψη στις άκρες των δαχτύλων της. Μία λάμψη που ξεκινά από εκεί και απλώνεται σε όλη της την επιδερμίδα, αλλά και το βλέμμα. 

Αυτή η ανοιχτή ροζ απόχρωση που διέπεται από μία minimal αισθητική μπορεί να χαρίσει το απαραίτητο glow σε κάθε look από το πρωί μέχρι το βράδυ και να προσφέρει απλόχερα την ηρεμία που απολαμβάνει κανείς όταν αφιερώνει χρόνο στον εαυτό του. Ιδανικό για να απογειώσει ένα nude σύνολο με αέρινες υφές, αλλά και για να συνδυαστεί με πιο έντονες αποχρώσεις του ροζ σε μάτια και χείλη.  

OPI DIDEE4

Τα OPI Classics είναι μια συλλογή από κορυφαία OPI Lacquers που επαναπροσδιορίζουν το χρώμα καλύπτοντας όλο το χρωματικό φάσμα. Εξελίσσονται διαρκώς έτσι ώστε να διασφαλίζουν ότι όλες οι αποχρώσεις είναι πάντα διαθέσιμες. Γνωστά για την καινοτόμα φόρμουλά τους, τα μοντέρνα χρώματα και τα εμβληματικά ονόματα, τα βερνίκια νυχιών της OPI είναι πλούσια, ανθεκτικά και μακράς διαρκείας, προσφέροντας μια προσιτή πολυτέλεια στις γυναίκες που θα τα επιλέξουν.

Η OPI φέτος γιορτάζει 40 χρόνια γεμάτα χρώμα, 40 χρόνια μας εμπνέει να εκφραζόμαστε, να αγκαλιάζουμε κάθε κομμάτι της προσωπικότητάς μας και να γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. 

@opi_greece
#OPI40YEARSOFCOLOR
#OPIICONS

More Stories
https hypebeast.com image 2024 07 03 louis vuitton mens fw 2024 campaign 2 (1)
Louis Vuitton FW24
DIDÉE.GR