Quantcast
Longch 2

Longchamp A/W ’24

Η συλλογή της Longchamp για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2024 είναι μια ωδή στην κομψότητα και τη σύγχρονη γυναίκα.

Εμπνευσμένη τόσο από τον σύγχρονο τρόπο ζωής που επιτάσσει πολλές ώρες εργασίας, γρήγορους ρυθμούς και εναλλαγές όσο και από την ανάγκη για up-to-the-minute κομψότητα σε συνδυασμό με την άνεση, η Longchamp δημιούργησε μια συλλογή που αποπνέει φινέτσα και στυλ.

“Λατρεύω την ισορροπία μεταξύ κομψότητας, δυναμισμού και αισθησιασμού” , δήλωσε η Sophie Delafontaine, καλλιτεχνική διευθύντρια της Longchamp.

Η συλλογή του brand περιλαμβάνει υφάσματα τα οποία είναι κατάλληλα να φορεθούν καθημερινά, από το πρωί έως το βράδυ, όπως δέρμα που αγκαλιάζει το σώμα, το οποίο πλένεται και δεν αφήνει πίσω του ίχνη τσακίσματος. Τα πλεκτά, ένα ακόμα υλικό που διακρίνεται στη συλλογή AW24, δημιουργεί κολακευτικές σιλουέτες ενώ αφήνει περιθώριο για μεγάλο εύρος κινήσεων. 

Με γνώμονα την περιβαλλοντική συνείδηση, ένα ακόμη από τα υλικά που χρησιμοποίησε η Longchamp αυτή τη σεζόν είναι ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας. Το υλικό αυτό βρήκε εφαρμογή κυρίως σε πανωφόρια, σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση, όλη την ημέρα. 

Η τσάντα Le Pliage είναι παρούσα σε όλη τη συλλογή – τόσο η ίδια σαν αξεσουάρ όσο και σχεδιαστικές λεπτομέρειες αυτής, όπως το χαρακτηριστικό δερμάτινο flap της. 

Η τσάντα Daylong, φτιαγμένη από δέρμα, θυμίζει τσάντα μπόουλινγκ ενώ η Le Roseau διαθέτει κομψό κούμπωμα από μπαμπού. Όσον αφορά τα παπούτσια, η συλλογή περιλαμβάνει μπαλαρίνες και μποτάκι με σόλα που παραπέμπει σε sneaker.

Μου αρέσει να σχεδιάζω ρούχα που δίνουν στις γυναίκες τη δύναμη να εκφράζουν», καταλήγει η Sophie Delafontaine.

Longchamp A/W 24 Longchamp A/W 24Longchamp A/W 24 Longchamp A/W 24

Πηγή | Glass

More Stories
https hypebeast.com image 2024 07 03 louis vuitton mens fw 2024 campaign 2 (1)
Louis Vuitton FW24
DIDÉE.GR