Quantcast
cologne intense (1)

Ο μυστηριώδης κόσμος της Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Η αισθησιακή Cologne Intense Collection του οίκου Jo Malone London, «ταξιδεύει» τον κόσμο συλλέγοντας πολύτιμα συστατικά για τη δημιουργία δυναμικών και απρόσμενων αρωμάτων.

Μια συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων που είναι εμπνευσμένα από μακρινούς προορισμούς, ιδιαίτερα τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά. Το πνεύμα ανακάλυψης αποτελεί την κινητήριο δύναμη του μυστηριώδους και αισθησιακού κόσμου της Cologne Intense.

Η συλλογή αναζητά ό,τι πιο σπάνιο και πλούσιο ως σημείο εκκίνησης για τα 10 αναπάντεχα αρώματα που ολοκληρώνουν τη συλλογή μαζί με τις πολυτελείς κρέμες σώματος, τα μοναδικά κεριά και diffusers και άλλα προϊόντα, επιτρέποντας στους πελάτες να εμπλουτίσουν την καθημερινότητά τους με πολυτελές άρωμα. 

Cologne Intense Campaign visual Red Hibiscus low res (1)

Red Hibiscus

Η πιο πρόσφατη προσθήκη της συλλογής είναι το Red Hibiscus. Μία τυχαία συνάντηση, ένα σπάνιο και τολμηρό λουλούδι εισέρχεται στις αρωματικές διαδρομές ενός τροπικού δάσους: Οι νότες εντυπωσιακού κόκκινου ιβίσκου ενώνονται με ένα απαλό άγγιγμα από γιασεμί sambac και συμπληρώνονται από τον αισθησιασμό της βανίλιας.

Myrrh & Tonka 

Οι χρυσαφένιοι αμμόλοφοι της Ναμίμπια: η πατρίδα του μύρου. Πλούσιο εκχύλισμα μύρου ταξιδεύει στον καυτό αέρα της ερήμου και αναμειγνύεται με το ζεστό αμύγδαλο και τις πλούσιες νότες βανίλιας από σπόρους tonka. Όλα μαζί συνθέτουν ένα αριστοκρατικό και ταυτόχρονα μεθυστικό αποτέλεσμα.

Cypress & Grapevine 

Ένας καταπράσινος κρεμαστός κήπος με μεγάλες βεράντες και αριστοκρατικές καμάρες. Το φρέσκο κυπαρίσσι σε συνδυασμό με μια αισθησιακή συμφωνία εμπνευσμένη από τους κομψά πλεγμένους κορμούς των αμπελιών προσδίδει έναν αρωματικό και διαχρονικό χαρακτήρα. 

Η σειρά Cologne Intense είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα Jo Malone London Γλυφάδα, attica Department Stores, Hondos Center, Galerie de Beauté και στα αντίστοιχα eshops, ενώ το Red Hibiscus είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο 2024. 

Ακολουθήστε τη Jo Malone London στο Facebook, Twitter, Pinterest και Instagram  @JoMaloneLondon  #CologneIntense. 

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR