Quantcast
crash miumiu ss24 2 1600x900

Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu

Οι εικόνες με τις τσάντες να ξεχειλίζουν και το επιμελώς ατημέλητο styling, αποπνέουν τη γνώριμη αίσθηση ελαφρότητας και χαλαρότητας που χαρακτηρίζει την εποχή του καλοκαιριού, στη φετινή καμπάνια της Miu Miu.

Miu Miu S/S '24

Στη συλλογή του οίκου Miu Miu για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, με τίτλο “Endless Summer”, πρωταγωνιστούν οι: May Andersen, Emma Corrin, Angel Haze, Lexie Liu, Demi Singleton και Cailee Spaeny.

Miu Miu S/S '24 Miu Miu S/S '24

Η συλλογή περιλαμβάνει μαγιό, λεπτά πλεκτά, αθλητικά αλλά και βραδινά ρούχα από βαμβάκι, λεπτό δέρμα, σουέντ, κάποια κομμάτια διακοσμημένα με περίτεχνα κεντήματα, washed και επιμελώς ταλαιπωρημένα, εξασφαλίζοντας έτσι τον vintage χαρακτήρα της συλλογής.

Miu Miu S/S '24

Οι απροσδόκητοι συνδυασμοί, όπως η καθημερινή λεπτή μπλούζα με ένα κοκτέιλ φόρεμα με χάντρες, ανατρέπουν τα καθιερωμένα και τα αναμενόμενα, αντικατοπτρίζοντας με έναν τρόπο την πολυπλοκότητα του σημερινού κόσμου.

Miu Miu S/S '24

Το πνεύμα της συλλογής και της καμπάνιας της Miu Miu διακρίνεται από εξωστρέφεια, ζωντάνια αλλά και απλότητα, αναδεικνύοντας έτσι τη χαρά της ζωής και των υπέροχων στιγμών που την κάνουν ένα ατελείωτο καλοκαίρι.

Miu Miu S/S '24

Source | Crash

More Stories
Lemon 4
Το “Lemon” γιορτάζει 6 χρόνια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
DIDÉE.GR