Quantcast
24SS Ecom SP Palermo Dua Lipa

PUMA PALERMO

H μεγάλη pop star και ambassador της PUMA Dua Lipa, αναδεικνύει με τη δική της αισθητική και φινέτσα, το νέο PUMA PALERMO. 


Το all-day sneaker της PUMA που έχει κατακτήσει τα fashion blogs είναι ένας κωδικός από τα 80’s που δημιουργήθηκε για τους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου. 

Μπορεί ένα παπούτσι να είναι ταυτόχρονα σύμβολο της ρομαντικής πλευράς του δημοφιλέστερου ομαδικού αθλήματος παγκοσμίως, και του απόλυτα cool στιλ όλες τις ώρες της ημέρας; Την απάντηση δίνει η PUMA με το επαναλανσάρσιμα του εμβληματικού sneaker PALERMO που δημιουργήθηκε ως επιλογή των φίλων κάθε ομάδας στις κερκίδες. Το PUMA PALERMΟ επιστρέφει μέσα από μία νέα ερμηνεία. «Ντύνεται» αποχρώσεις που δεν είχε εξερευνήσει ποτέ πριν και γίνεται σύμβολο των ανεπιτήδευτα fashionable all-day looks. 

24SS Ecom SP Palermo Dua Lipa

H παιχνιδιάρικη και πολυδιάστατη «προσωπικότητα» του νέου PUMA PALERMO ξεδιπλώνεται μέσα από ανατρεπτικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Το τολμηρό bubblegum pink με το βαθύ πράσινο του δάσους, το refreshing φιστικί με το έντονο φούξια και το διαχρονικά πολυτελές sky blue με το ανατρεπτικό πορτοκαλί γίνονται οι ποθητοί χρωματισμοί της φετινής άνοιξης και η βάση για δημιουργικά outfits της κάθε fashionista που δημιουργεί τάσεις. Το στιβαρό “πράσινο-κίτρινο” που δημιουργεί ποδοσφαιρικούς συνειρμούς ενισχύει τη νοσταλγική διάθεση του νέου PUMA PALERMO, ενώ το κλασικό μαύρο δε θα μπορούσε να λείπει και να μη γοητεύει τους αυθεντικούς vintage lovers. Το παιχνίδι των χρωμάτων ωστόσο, δε σταματά εδώ καθώς πολλές επιπλέον αποχρώσεις αναμένονται μέσα στη χρονιά.

24SS Ecom SP Palermo Dua Lipa

Η 80’s κλασική σιλουέτα του χαρακτηρίζεται από τη ρετρό κατασκευή T-toe, την κλασική gum σόλα και το signature tag PUMA με χρυσά γράμματα. Το PUMA PALERMO έκανε το ντεμπούτο του στα γήπεδα ποδοσφαίρου της δεκαετίας του 1980 και απευθύνονταν στους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου. Στους φίλαθλους που τιμούν τις αξίες του ομαδικού αυτού αθλήματος. Για αυτό και το PALERMO, μέρος της ιστορίας της PUMA μέχρι σήμερα, φέρει στο DNA του μια βαθιά αίσθηση ποδοσφαιρικής νοσταλγίας, την οποία και συνδυάζει με το ποδοσφαιρικό trend που επικρατεί στο street style και εκπορεύεται από τις μεγαλύτερες fashionistas και trendsetters παγκοσμίως. 

24SS Ecom SP Palermo Dua Lipa

Μία από αυτές, η μεγάλη pop star και ambassador της PUMA Dua Lipa η οποία αναδεικνύει με τη δική της αισθητική και φινέτσα, το PALERMO. Το music icon σετάρει το θρυλικό sneaker με oversized αθλητικά t-shirts, sweats, τζιν και χρωματιστά tricots αναδεικνύοντας το trend του “all day cool οutfit” και τη δυναμική του athleisure που πλέον θέλει την πρακτικότητα και την άνεση να γίνονται η προτεραιότητα κάθε fashionista με ενημερωμένη αίσθηση προσωπικού στιλ. 

24SS Ecom SP Palermo Dua Lipa

Το Palermo, όταν είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση, πριν από πολλά χρόνια, είχε δημιουργηθεί και «βαφτιστεί» PALERMO, στο πλαίσιο μνείας σε μερικές από τις πιο διάσημες πρωτεύουσες της Ευρώπης, όπως το Λονδίνο, το Όσλο κ.α. Έτσι, η φωτογράφιση της καμπάνιας του νέου sneaker της PUMA, δε θα μπορούσε παρά να γίνει σε ένα απόλυτα ιταλικό σκηνικό. Ο Francesco Nazardo, απαθανατίζει μέσα από τον φακό του την Dua Lipa να βιώνει τη μαγεία του νέου PUMA PALERMO σε όλες του τις εκφάνσεις μέσα σε μία βίλα στην πόλη από την οποία πήρε το όνομά του. «Η φωτογράφιση σε μια απίστευτη ιταλική βίλα ήταν το ιδανικό σκηνικό για μια καμπάνια που εξυμνεί ένα διαχρονικό, κλασικό μοντέλο όπως το PALERMO», λέει Dua Lipa, ενώ δηλώνει βέβαιη ότι οι νέοι χρωματισμοί θα εμπνεύσουν τους θαυμαστές της να ενσωματώσουν το PUMA PALERMO της επιλογής τους στο δικό τους προσωπικό στιλ και ανυπομονεί να δει το αποτέλεσμα. 

24SS Ecom SP Palermo Dua Lipa

Τα PALERMO, διατίθενται στα PUMA stores:

Γλυφάδα, Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 40A, PUMA corner store στο Attica City Link, Πανεπιστημίου 9 Αθήνα, Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη, 11ο χλμ εθνικής οδού, επίπεδο 0  και στο e-shop  / www.sportswind.gr

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR