Quantcast
DSC8077 copy 2 (1)

The C Edition “Cruise” Collection S/S 2024

I’m on an island,

Even when you’re close

Can’t take the silence

I’d rather be alone.

Dua Lipa, We’re good

Tαξίδια νοητά ή πραγματικά, με παρέα (ή και όχι), στα πιο απομακρυσμένα νησιά ή στις πολύβουες μητροπόλεις: το φετινό καλοκαίρι είναι συνώνυμο με την πορεία που χαράσσει η καθεμία είτε για να βρει τον εαυτό της, είτε απλά για να διασκεδάσει και μαζί της σε αυτό θα έχει κάτι από τη νέα συλλογή “The C Edition”.

The C Edition "Cruise" Collection S/S 2024

“Για τη σεζόν  Άνοιξη- Καλοκαίρι 2024 ήθελα να δημιουργήσω κορμάκια που θα φορεθούν ξανά και ξανά, ακριβώς όπως έγινε με την πρώτη συλλογή του brand, Circle. Το ‘The C Edition’ φέτος γίνεται 7 χρονών και όπως γίνεται σε κάθε τι ‘ζωντανό’, μαθαίνει μέσα από το δικό του ταξίδι να εξελίσσεται και φέτος βρίσκει ακριβώς αυτό που του πάει, νιώθει πιο σίγουρο από ποτέ για την ταυτότητά του και σας προσκαλεί όλες στη δημιουργική ‘κρουαζιέρα’ του”, λέει η Creative Director και Owner του brand, Χριστίνα Κατσαούνη.

The C Edition "Cruise" Collection S/S 2024

Για τη φετινή συλλογή ξαναγυρίζουμε στα 90’s και στην αισθητική ‘mob wife’. Λίγο τα εντυπωσιακά cut outs στα bodies, λίγο τα μεταξωτά χρυσοκέντητα limited κομμάτια, λίγο το statement piece – μπούστο από σμαραγδί παγιέτα, λίγο οι σατέν και οι δαντελένιες, μακριές φούστες, η “Cruise” collection είναι μία ωδή στις πιο ανέφελες και λαμπερές στιγμές της σύγχρονης fashion history.

The C Edition "Cruise" Collection S/S 2024 The C Edition "Cruise" Collection S/S 2024

Tη συλλογή ολοκληρώνουν και πιο basic κομμάτια που μπορούν να λειτουργήσουν συμπληρωματικά στα looks σας, όπως το playsuit αλλά και το biker legging, που ήρθε και έδεσε υπέροχα με τα πιο hot fashion trends της σεζόν.

The C Edition "Cruise" Collection S/S 2024 The C Edition "Cruise" Collection S/S 2024

Προσθήκη που σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ, είναι τα all time classic κορμάκια που γίνονται λευκά και επιτρέπουν σε όποια το επιθυμεί ακόμα και να παντρευτεί με αυτά. Αυτή τη σεζόν η συλλογή “Cruise – The C Edition” θέλει να ταξιδέψεις μαζί της έχοντας στις αποσκευές σου τα απαραίτητα για μία κρουαζιέρα… κορμάκια, φούστες και ολόσωμα μαγιό.

The C Edition "Cruise" Collection S/S 2024 The C Edition "Cruise" Collection S/S 2024 The C Edition "Cruise" Collection S/S 2024

H καμπάνια έχει την υπογραφή του Χάρη Φαρσαράκη και είναι επηρεασμένη από την εμβληματική, τηλεοπτική σειρά των 80s, Δυναστεία, μεταφέροντας την οπτική της καλαίσθητης mob wife περσόνας στο σήμερα.

Ready to Cruise Away?

 

About the brand

To brand “The C Edition” δημιουργήθηκε το 2017 με σκοπό να φέρει και πάλι στην επικαιρότητα το πιο αγαπημένο trend της δεκαετίας του ’90, τα κορμάκια. Από τότε μέχρι και σήμερα και μετρώντας στο ενεργητικό του 14 main και μία bridal collection, έγινε συνώνυμο των key pieces και των καλαίσθητων, άριστης ποιότητας, διαχρονικών αγορών. Άλλωστε η γυναίκα “The C Edition” είναι η γυναίκα του σήμερα που ξέρει να κάνει έξυπνο, συνειδητό shopping – γιατί μία διαχρονική αγορά όχι μόνο εξοικονομεί χρήματα σε βάθος χρόνου αλλά είναι και φιλική προς το περιβάλλον-. Είναι η γυναίκα που είναι multi tasker και θέλει να είναι πάντα καλαίσθητα ντυμένη, χωρίς να αναλώνεται σε εφήμερες και παρορμητικές αγορές. Η γυναίκα «The C Edition» είναι δυναμική, γοητευτική, ανεξάρτητη, πνευματώδης, έξυπνη. Είναι το απόλυτο θηλυκό!

H συλλογή είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της εταιρείας The C Edition.

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR