Quantcast
1607346486286691 Lefay Resort SPA Dolomiti 1 IL RESORT

Η μοναδική πολυτέλεια του Lefay Resort & SPA στις Δολομιτικές Άλπεις

Ο Domenico Alcide Leali και η σύζυγός του Liliane είχαν το όνειρο ενός wellness ξενοδοχείου για πολύ καιρό.

Αφού πούλησαν την Air Dolomiti, την αεροπορική εταιρεία που ίδρυσαν, στη Lufthansa, ξεκίνησαν να σχεδιάζουν το επόμενο βήμα τους. Πρώτη ξενοδοχειακή μονάδα τους αποτέλεσε το Lefay Resort & SPA Lago di Garda, το 2006. Με πολλά διεθνή βραβεία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιτομή της καινοτομίας, της ευεξίας και της πολυτέλειας.

Κατά την κατασκευή του πραγματοποιήθηκαν οι ελάχιστες δυνατές παρεμβάσεις στην περιοχή και μέχρι το 2013  αντισταθμίστηκαν οι εκπομπές CO2 . Ακολούθησε, με την ίδια συνταγή επιτυχίας, το Lefay Resort & SPA Dolomiti: πολυτέλεια, άψογες υπηρεσίες και αψεγάδιαστη θέα. Το πρώτο Lefay Hotel έχει υπέροχη θέα στη λίμνη Garda, ενώ ο νέος προορισμός περιβάλλεται από τα μαγευτικά βουνά των Δολομιτών.

Ενσωματωμένο στην περιοχή του Μνημείου Παγκόσμιας Κληρονομιάς των Δολομιτών της UNESCO, στην παγκοσμίου φήμης περιοχή για σκι Madonna di Campiglia (με 150 χιλιόμετρα πλαγιές και τέσσερα πάρκα σνόουμπορντ στην περιοχή για τους λάτρεις του σκι), ο αρχιτέκτονας Hugo Demetz δημιούργησε ένα βιώσιμο ορεινό καταφύγιο από ξύλο και πέτρα. Με έντονη αρχιτεκτονική – τρίγωνα και γραμμές ζιγκ-ζαγκ – και ξύλινες πινελιές που αντανακλούν τις κορυφές και τα δάση έξω, η κατασκευή φέρνει πραγματικά το έξω- μέσα.

Ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει στα 5.000 τετραγωνικά μέτρα του καταφυγίου και να απολαύσει τη διαμονή του κάνοντας σπα (το οποίο είναι ένας συνδυασμός ανατολικών και δυτικών επιρροών),  να κολυμπήσει σε εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες ή να επισκεφτεί μια από τις εννέα σάουνες. Οι 88 σουίτες και 22 κατοικίες ευεξίας είναι κατασκευασμένες από τοπικά υλικά κατά το πλείστον, με μια από τις πισίνες να είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένη από τοπικό λίθο.

Το menu της κουζίνα παρασκευάζεται εξ’ ολοκλήρου με προιόντα από προμηθευτές της περιοχής. Στο βιολογικό εστιατόριο Grual χρησιμοποιούνται βιολογικές πρώτες ύλες προμηθευτών από το Trentino (νότιο Τιρόλο) με αποτέλεσμα παραδοσιακές γεύσεις με σύγχρονα touches.

Ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος είναι το Sky Lounge: ενσωματωμένο στην εξαιρετική ομορφιά των γύρω κορυφών, είναι το τέλειο περιβάλλον για χαλάρωση δίπλα στο τζάκι. Δεν αποτελεί μόνο ιδανικό χειμωνιάτικο προορισμό για σκι αλλά και μια επιλογή για καλοκαιρινές διακοπές  με δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ποδήλατο, ιππασία στους Δολομίτες ή γκολφ με τη φύση να είναι το υπέρτατο αξιοθέατο.

1607356987340973 Lefay Resort SPA Dolomiti 8 PISCINA INTERNA IN TONALITE

1607357007258997 Lefay Resort SPA Dolomiti 17 DELUXE JUNIOR SUITE

1607357007331398 Lefay Resort SPA Dolomiti 18 FAMILY SUITE

1607357007340846 Lefay Resort SPA Dolomiti 19 EXCLUSIVE SPASUITE BATHROOM

5 PISCINA INTERNA ESTERNA SUMMER R

30 RISTORANTE DOLOMIA WINTER R

19 EXCLUSIVE SPASUITE BATHROOM R

Source L’OFFICIEL Germany

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR