Quantcast
DIOR MENS SUMMER 2024 FITTINGS EDITO STILL LIFE BY JACKIE NICKERSON 24 scaled (1)

The Dior Charm Bag: Το νέο έμβλημα της σύγχρονης πολυτέλειας

Η ανδρική συλλογή του οίκου Dior για το καλοκαίρι του 2024 -σχεδιασμένη από τον οραματιστή Kim Jones- συνδυάζει διαχρονικό design με πολυτέλεια, ενώ θέτει νέα πρότυπα με την Dior Charm Bag.

Dior Charm Bag

Η Charm Bag του οίκου Dior αποτελεί κλασικό κομμάτι, συνδυάζοντας απρόσκοπτα την πλούσια σχεδιαστική κληρονομιά του οίκου με τη φινέτσα της σύγχρονης χειροτεχνίας. Το ξεχωριστό μοτίβο Cannage της τσάντας, είναι ιδανικό για την αβίαστη κομψότητα του καλοκαιριού, ενώ αποτελεί την επιτομή της δέσμευσης του Dior για δεξιοτεχνία. Κάθε βελονιά στο δέρμα είναι μια ανάδειξη των πρακτικών που έχουν χρησιμοποιηθεί επιβεβαιώνοντας σιωπηλά την αδιάκοπη επιδίωξη της αριστείας του οίκου.

Dior Charm Bag

Ως η επιτομή του αισθητικού ήθους του Dior, η Charm Bag προσφέρει λειτουργική κομψότητα μέσω της ευρύχωρης κεντρικής θήκης και του ευέλικτου ρυθμιζόμενου ιμάντα της. Κάθε στοιχείο της τσάντας έχει σχεδιαστεί σχολαστικά, με αποκορύφωμα το εμβληματικό ασημένιο κούμπωμα “D, I, O, R”.

Η τσάντα διατίθεται σε γκρι, μαύρο και κονιάκ, προσφέροντας έτσι αποχρώσεις ικανές να συμπληρώσουν κάθε σύνολο της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας αλλά και κάθε περίσταση.

Source| Rain Magazine

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR