Quantcast

To Indoor Cycling Experience επανασυστήνεται μέσα από το high-end δημιούργημα της Technogym

Μυήσου στο νέο τεχνολογικό κόσμο της Technogym και ζήσε live ή on demand την απόλυτη εμπειρία του Indoor Cycling. To TECHNOGYM BIKE ήρθε για να φέρει στην άνεση του χώρου μας την απόλυτη εμπειρία του Indoor Cycling Class.


Σίγουρα η προπόνηση σε μία αίθουσα indoor cycling είναι έντονη. Κάποιοι λένε ότι είναι η τέλεια προπόνηση για κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Σε μία προπόνηση 45 λεπτών μπορούν να καούν μέχρι και 600 θερμίδες. Όχι μόνο βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική λειτουργία, αλλά γυμνάζει ταυτόχρονα τους γλουτούς, τους μηρούς, τους τετρακέφαλους, τους οπίσθιους μηριαίους και ολόκληρο τον κορμό. Μειώνει το σωματικό λίπος και, σε αντίθεση με το τρέξιμο, η προπόνηση σε ένα ποδήλατο indoor cycling δεν έχει σχεδόν καθόλου κραδασμούς, εξαφανίζοντας την πιθανότητα τραυματισμών.

Οι οπαδοί του -που είναι όλο και περισσότεροι και πιο φανατικοί- προσομοιάζουν την indoor cycling εμπειρία με αυτή του clubbing και του έντονου χορού. Η δυνατή μουσική και φώτα βοηθούν πολύ σε αυτή την κατεύθυνσή και μάλλον αυτή η αίσθηση που αφήνει στους riders είναι αυτό που το κάνει «εθιστικό».

To TECHNOGYM BIKE με την 21 ιντσών οθόνη του και σε συνεργασία με τα boutique studio του Λονδίνου 1REBEL  υπόσχονται να απογειώσουν την indoor cycling εμπειρία σου από την άνεση του σπιτιού σου. Όπως ακριβώς όταν παίρνεις μέρος στο αγαπημένο σου cycling class.

Το Technogym Bike, συνδυάζοντας smart τεχνολογία, ιταλικό σχεδιασμό υψηλής ποιότητας και τους καλύτερους master trainers υπόσχεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη σε κάθε σου προπόνηση, στον δικό σου χώρο.

Μέσω της πλατφόρμας TECHNOGYM LIVE και της συνδρομής σου 1REBEL  μπορείς να συμμετέχεις τόσο σε LIVE STREAMING όσο και σε ON DEMAND μαθήματα με τους αγαπημένους σου celebrity trainers. Κάθε ένας τους έχει το μοναδικό δικό του στυλ και μπορείς να βρεις αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στην διάθεσή σου. Επίσης, σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις τη μουσική, τη γλώσσα και τη διάρκεια του μαθήματος που επιθυμείς.

Με το free MyWellness app της Technogym μπορείς να δεις την εξέλιξή σου μέρα με την μέρα. Κράτα το δικό σου προσωπικό ιστορικό μετά από κάθε οδήγηση όπως τον μέσο ρυθμό, την αντίσταση και τους καρδιακούς παλμούς και θέσε τους δικούς σου στόχους που θα σε κρατούν σε φόρμα!

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το Technogym Bike στην άνεση του σπιτιού σου! Ειδικά σχεδιασμένο να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, προσφέροντας την υπέροχη αίσθηση της ποδηλασίας στο δρόμο, την ακριβή παρακολούθηση δεδομένων και την ομαλή και ασφαλή κίνηση.

Με το σύστημα ON-THE-FLY επιτρέπει προσαρμογές τεσσάρων κατευθύνσεων με ένα απλό άγγιγμα -για την ιδανική θέση ποδηλασίας για όλους τους αναβάτες- ενώ προσφέρει στον αθλητή επιστημονική παρακολούθηση της απόδοσης του με ακρίβεια +/- 2%.

Το ON-THE-FLY σύστημα είναι εξοπλισμένο με έναν τύπο μόνιμων μαγνητών νεοδυμίου για να εξασφαλίσει ομαλότερη και σταθερότερη διαδρομή. Τα ειδικά γραφικά κάθε 45 ° αναπροσαρμόζονται, μεταξύ των 20 επιπέδων αντίστασης, με εξαιρετική ακρίβεια.

Προπονήσου με τους καλύτερους και γίνε μέλος στο μεγαλύτερο cycling community του κόσμου.

Μυήσου στον κόσμο της Technogym, εδώ.

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR