Quantcast

Ιταλία: Το ιστορικό Palazzo Rosso ανοίγει τις πόρτες του ως αναγεννησιακό boutique hotel

Το ιστορικό Palazzo Rosso, στην καρδιά της «λευκής πόλης» Ostuni της Ιταλίας, έχει ανοίξει τις πόρτες του στους επισκέπτες ως ένα νέο boutique ξενοδοχείο και σπα.

Το ακίνητο ξεχωρίζει ανάμεσα στα ασβεστωμένα κτίρια της πόλης, χάρη στην κόκκινη πρόσοψή του, η οποία του έδωσε και το όνομά του “Palazzo Rosso”. Ο αρχιτέκτονας και σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Pascale Lauber – ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μαζί με την Ulrike Bauschke – ηγήθηκε της ανακαίνισης του πολυώροφου κτιρίου, το οποίο είναι τώρα εξοπλισμένο με 11 ξεχωριστά υπνοδωμάτια που συνδυάζουν το παλιό με το σύγχρονο.

Κάθε γωνιά του πρώην ιταλικού παλατιού έχει αποκατασταθεί χρησιμοποιώντας παραδοσιακές χειροποίητες τεχνικές ενώ ενέχει μια πινελιά μοντέρνας αίσθησης. Η οροφή που μοιάζει με καθεδρικού ναού, οι αξεπέραστες τοιχογραφίες εποχής, τα ιστορικά τζάκια, καθώς και τα γαλλικά παρκέ δάπεδα ολοκληρώνουν μια μοναδική εικόνα στο εσωτερικό, η οποία σε μεταφέρει σε μια άλλη δεκαετία.

Στο εξωτερικό του μέρος, ένας καταπράσινος κήπος με έναν εντυπωσιακό πορτοκαλεώνα και μια πισίνα, προσφέρουν στους επισκέπτες μια ήσυχη διαμονή, μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Piazza Ostuni.

Largo Michele Ayroldi Carissimo, 14, 72017 Ostuni (BR), Italy

Source Thespaces

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR