Quantcast

Το βιομηχανικό Bisma Eight στο Μπαλί συνδυάζει όλες τις πολυτελείς ανέσεις

Το Bisma Eight είναι ένα μοναδικό ξενοδοχείο με βιομηχανικό σχεδιασμό και αρχιτεκτονική που αντλεί έμπνευση απευθείας από την πολιτιστική κληρονομιά της τοποθεσίας του, το Μπαλί. Στην καρδιά της πόλης Ουμπούντ, αυτό το αρχιτεκτονικό «κόσμημα» έχει στόχο να δώσει στους ανθρώπους την καλύτερη δυνατή εμπειρία φιλοξενίας, μέσα από την εκπληκτική θέα που απλώνεται απευθείας πάνω στα πλούσια δάση, το βουνό Batukaru και τα ηφαίστεια Agung.

Η αρχιτεκτονική είναι έργο του Jasper Chia από την εταιρεία FUUR Associates. Οι μονολιθικές δομές του κτίσματος παντρεύουν μοντέρνα στοιχεία, όπως το σκυρόδεμα, το χάλυβα και το γυαλί. Τα δωμάτια διαθέτουν πόρτες ανακυκλωμένες, ενώ είναι σκαλιστές, όπως και στις περισσότερες κατοικίες στο Μπαλί. Την όλη πολυτελή ατμόσφαιρα της φιλοξενίας υπογραμμίζουν τα μπάνια του ξενοδοχείου που είναι εμπνευσμένα από την ιαπωνική κουλτούρα, καθώς και αρωματισμένα με την μυρωδιά του ξύλου του καναδικού κέδρου.

awesomeluxuryhotelbali-2 awesomeluxuryhotelbali-3 awesomeluxuryhotelbali-4 awesomeluxuryhotelbali-5 awesomeluxuryhotelbali-6

Πηγή: Fubiz

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR