Το στούντιο ενός καλλιτέχνη και ένας ατμοσφαιρικός ξενώνας στην αγγλική εξοχή

Ένα εξοχικό σπίτι στο Sussex καλωσορίζει την προσθήκη δύο χώρων με διαφορετική λειτουργία και δομή για τις ανάγκες του project Two Pavilions, από την αρχιτεκτονική ομάδα Carmody Groarke.

Το στούντιο ενός καλλιτέχνη και ένας ξενώνας έχουν θέα μια τεχνητή λίμνη, καθώς το συνολικό δημιούργημα βρίσκεται χτισμένο στις όχθες της. Υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο είναι τα επιπρόσθετα δωμάτια της σουίτας, στην οποία υπάρχει πρόσβαση μέσα από ένα μακρύ τούνελ 40 μέτρων από την κεντρική κατοικία.

Το καλλιτεχνικό στούντιο έχει χτιστεί πάνω στα ερείπια μιας φάρμας του 18ου αιώνα, διατηρώντας τη μοναδική πλινθοδομή του κτίσματος. Το μεγάλο παράθυρο, που προστέθηκε στην ιδιοκτησία από την αρχιτεκτονική  ομάδα, γεμίζει με άπλετο φυσικό φως τον καλλιτεχνικό χώρο, κάνοντας τον ιδιαίτερα φωτεινό.

Photos: Johan Dehlin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE