Quantcast
oVxd7yMPRmY2cXo6aEW73Z 1280 80.jpg (1)

Bao Mary: Tαϊβανέζικη κουζίνα με νοσταλγικό χαρακτήρα

Το dumpling house, Bao Mary, βρίσκεται στην κομψή περιοχή Marylebone και δημιουργήθηκε από την ομάδα σχεδιασμού της Bao London, MATHs.

Το εστιατόριο 46 θέσεων εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον περιορισμένο χώρο του με τραπέζια που μοιάζουν με ράφια, σειρές από σκαμπό και μια συρόμενη βιτρίνα που μεγαλώνει τον χώρο δημιουργώντας μια υπαίθρια “σάλα”.

Bao Mary Dumpling House

Σε μια προσπάθεια να εναρμονιστεί με το πνεύμα των υπολοίπων εστιατορίων της αλυσίδας, η ομάδα διατήρησε το υπάρχον εσωτερικό του εστιατορίου με την ξύλινη επένδυση, ανανεώνοντας το παρκέ δάπεδο και προσθέτωντας τα τετράγωνα, λευκά πλακάκια που βρίσκονται σε πολλά από τα εστιατόρια του Bao στο Λονδίνο.

Bao Mary Dumpling House

Μίνιμαλ ανεμιστήρες στροβιλίζονται από την οροφή, ενώ τα τραπέζια και τα σωληνωτά σκαμπό από χάλυβα προσδίδουν σε όλο τον χώρο μια χαλαρή αίσθηση η οποία εσκεμμένα διαταράσσεται από τις στοίβες των πιάτων, την ημι-ανοιχτή κουζίνα και το ψυγείο – σαφή αναφορά στη φιλοσοφία του self-service που είναι δημοφιλές στην Ταϊβάν.

Bao Mary Dumpling House

Το μενού του Bao Mary είναι εξίσου χαλαρό, επικεντρωμένο σε κρύα πιάτα καθώς και στα bao, τα διάσημα ταϊβανέζικα ψωμάκια.

Bao Mary Dumpling House

56 James St, Λονδίνο W1U 1HF, Ηνωμένο Βασίλειο
Φωτογραφίες |  Ash James

Source | The Spaces

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR