Quantcast
johannes torpe studio levi restaurant copenhagen dezeen 2364 col 0 1704x1278 1

Φυσικά υλικά και μεταλλικές πινελιές στο εσωτερικό του εστιατορίου Levi στην Κοπεγχάγη

Το στούντιο Johannes Torpe συνεργάστηκε με την εταιρεία Copenhagen Concepts για τη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων του εστιατορίου Levi, σχεδιάζοντας έναν χώρο που παντρεύει την Ιταλία με την Ιαπωνία σε μια σύγχρονη μητρόπολη, την Κοπεγχάγη.

Με έμπνευση από το ιταλικό αποστακτήριο grappa Romano Levi, στοιχεία μιλανέζικου ντιζάιν εντοπίζονται σε αρκετά σημεία στο εσωτερικό του εστιατορίου, όπως στο μπαρ σε σχήμα πετάλου το οποίο καλύπτεται από μάρμαρο στο χρώμα του πράσινου.

Levi

Από την άλλη πλευρά, τα σκαμπό και τα φωτιστικά που μοιάζουν με γιγάντιες ακανόνιστες μπάλες υδραργύρου, αναβαθμίζουν την εμφάνιση και προσφέρουν αντίθεση υφών.

Το ανοιχτόχρωμο πεύκο χρησιμοποιείται για τα έπιπλα και για την κάλυψη των κολώνων και δοκαριών του κτιρίου.

Levi Levi

Το δάπεδο από μωσαϊκό μάρμαρο τύπου terrazzo χρησιμοποιείται σε όλη τη σάλα και αναδεικνύει τις πράσινες αποχρώσεις που υπάρχουν στον χώρο.

Στον χώρο της τουαλέτας επιλέχθηκε μια τονική αλλαγή, όπου οι τοίχοι με ραβδώσεις βάφτηκαν σε ροζ απόχρωση.

Levi Levi

Το μενού του εστιατορίου Levi, είναι ένας συνδυασμός ασιατικών και ευρωπαϊκών επιρροών από τον αρχιμάγειρα Andrea Calducci.

Levi Levi

Ny Østergade 24, 1101 København, Δανία

Source | The Spaces

More Stories
LV Deep Time
Deep Time High Jewelry: 50 νέα κομμάτια στη συλλογή κοσμημάτων της Louis Vuitton
DIDÉE.GR