Quantcast
gucci d 3

Η νέα συλλογή για κατοικίδια του οίκου Gucci

O οίκος Gucci λάνσαρε μια συλλογή που απευθύνεται στα κατοικίδιά μας, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων κολάρα, λουράκια, ρούχα όπως polo μπλουζάκια, πλεκτά και παλτό, τσάντες μεταφοράς ακόμη και πιάτα για το φαγητό και σακούλες περισυλλογής περιττωμάτων.

Το εμβληματικό σύμπλεγμα G branding της Gucci σχεδιασμένο τόσο σε καμβά όσο και σε μεταλλικές λεπτομέρειες αλλά και γραφικά ζωγραφισμένα στο χέρι κοσμούν τη συλλογή.

Η συλλογή περιλαμβάνει και bespoke αντικείμενα όπως κρεβατάκι με αξία που φτάνει τα 7.500 $.

Μαζί με τη δεξιοτεχνία που αναμένεται από τον οίκο πολυτελών ειδών, η συλλογή κατοικίδιων είναι φτιαγμένη από πρώτες ύλες που προέρχονται κυρίως από βιώσιμες, ανανεώσιμες πηγές και πηγές βιολογικής βάσης όπως το ανακυκλωμένο βαμβάκι που αναδεικνύουν τη φιλική προς το περιβάλλον κατεύθυνση της GUCCI.

Η ολοκληρωμένη συλλογή για κατοικίδια ζώα είναι η πρώτη για την Gucci — αλλά όχι η πρώτη  στον κόσμο της μόδας. Άλλες πολυτελείς επωνυμίες  όπως Fendi, Prada, Valentino, Louis Vuitton έχουν ασχοληθεί με την συγκεκριμένη κατηγορία.

gucci d 7gucci d 6 gucci d 5 gucci d 4 gucci d 3 gucci d 2 gucci d 1gucci pet collection 2 1 gucci pet collection 3 1 gucci pet collection 4 1

Φωτογραφίες | Max Siedentopf/Gucci

Source | The Spaces 

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR