Quantcast
park row 1 1

To θεματικό εστιατόριο του James Bulmer στο Λονδίνο εμπνέεται από την Gotham City

Ο εστιάτορας James Bulmer, αποτίει φόρο τιμής στον Σκοτεινό Ιππότη (The Dark Knight/Christopher Nolan) δημιουργώντας μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία.

Αντί να γεμίζει τον χώρο με αναμνηστικά της ταινίας και εμφανίσεις πρωταγωνιστών, το Park Row μεταφέρει τους επισκέπτες κατευθείαν στη Gotham City μέσω του διάκοσμου και του επιβλητικού του φωτισμού. Το εστιατόριο βρίσκεται στο Λονδίνο και σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την DC και τη Warner Bros. έχοντας σαν όραμα τη γενέτειρα του Bruce Wayne (Batman).

Ο χώρος καλωσορίζει τους επισκέπτες με το Pennyworth’s, ένα αρ ντεκό μπαρ εμπνευσμένο από τον πιστό μπάτλερ Άλφρεντ Πένιγουορθ. Στη συνέχεια, το Penguin’s Iceberg Lounge σερβίρει φρέσκο ψάρι από το λιμάνι της Gotham City, το Rogues Gallery είναι ένας φόρος τιμής στην Catwoman ενώ η Old Gotham City αφιερώνεται στους Poison Ivy και Scarecrow.

Για μια πιο ιδιωτική εμπειρία, το Monarch Theatre 20 θέσεων προσφέρει μια εμπειρία γευσιγνωσίας 10 πιάτων που πλαισιώνεται από τοίχους- οθόνες προβολής ταινιών.

park row 2 1 park row 3 1 park row 4 1 park row 5 1

Φωτογραφίες | Wonderland Restaurants

Source | Uncrate

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR