Quantcast
bally rhuigi villasenor creative director rhude feat

O Rhuigi Villaseñor στο τιμόνι του Ελβετικού οίκου Bally ως ο νέος creative director

Διευθύνων Σύμβουλος και Δημιουργικός Διευθυντής του brand Rhude από το 2015, ο Rhuigi Villaseñor πλέον κατέχει τη θέση του Creative Director του Ελβετικού οίκου Bally.

Μεγαλωμένος σε μια οικογένεια με μητέρα μοδίστρα και πατέρα αρχιτέκτονα, ο σχεδιαστής Φιλιππινέζικης και Αμερικανικής καταγωγής είναι από τους σχεδιαστές που έχουν την ικανότητα να δημιουργούν μια σύγχρονη γκαρνταρόμπα με έμπνευση την αμερικανική εικονογραφία και τις ρίζες της, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με το street style.

“Είμαι περήφανος που είμαι ο νέος Creative Director της Bally. Πρόκειται για έναν οίκο που είναι πολύ κοντά στην καρδιά μου, μιας και έχει φορεθεί από την οικογένεια μου- από γενιά σε γενιά, από τον παππού μου μέχρι εμένα.”

Ο Villaseñor από εδώ και πέρα θα βρίσκεται μεταξύ Λος Άντζελες και Ελβετίας: “Η πρωτοποριακή κληρονομιά του οίκου Bally, μέσω της καινοτομίας και των 171 ετών ιστορίας στον κόσμο της πολυτέλειας, είναι πραγματική έμπνευση και με ελκύει η δέσμευση της εταιρείας στη βιωσιμότητα και τη δεξιοτεχνία. Πάντα θαύμαζα την ελβετική προσέγγιση της πολυτέλειας και της φροντίδας για το περιβάλλον. Ο Nicolas Girotto και εγώ συμφωνήσαμε στο κοινό μας όραμα και είναι τεράστια τιμή να αποδέχομαι αυτήν την πρόκληση. Ανυπομονώ να αναζωογονήσω και να εκσυγχρονίσω τη μάρκα, σεβόμενος τη μακρόχρονη παράδοσή της και να μοιραστώ περαιτέρω την ιστορία της με ένα πιο ευρύ κοινό”.

“Τα τελευταία τρία χρόνια επαναπροσδιορίσαμε την θέση μας, με ένα νέο σημείο εκκίνησης, που έχει τις ρίζες του στην αναγνώριση της ελβετικής μας ταυτότητας και μας επιτρέπει να προχωρήσουμε στις φιλοδοξίες μας. Αυτή τη στιγμή εμπιστευόμαστε στον Rhuigi, έναν ταλαντούχο οραματιστή, δίνοντάς του το καθήκον να συνεχίσει να εξελίσσει τη σύγχρονη συνάφεια του οίκου και να επιταχύνει την ανάπτυξη διατηρώντας παράλληλα τις βασικές αξίες του Bally. Είμαι σίγουρος πως η δημιουργικότητα και το ενεργητικό του πνεύμα τον κάνουν έναν από τους μεγαλύτερους δημιουργούς ιδεών στον κλάδο. Η βαθιά κατανόηση της ιστορίας της Bally από τον Rhuigi, σε συνδυασμό με την εκτίμηση του ελβετικού τρόπου ζωής, θα συμβάλει καθοριστικά στην εισαγωγή της μάρκας στο μέλλον.” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Nicolas Girotto, Διευθύνων Σύμβουλος της Bally.

Source | L’OFFICIEL ITALIA

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR