Quantcast
0 6708

Η Claudia Schiffer σε ένα mini interview για τις όμορφες Κυριακές της

Το μοντέλο και ηθοποιός αγαπάει να μαγειρεύει apple pancakes και μακαρονάδα μπολονέζ, να κοιτάζει τα σύννεφα, να κάνει βόλτα τα σκυλιά και να απολαμβάνει κάθε μέρα.

Σε μια μίνι συνέντευξη που παραχώρησε στην Guardian και τον δημοσιογράφο Michael Segalov, η Claudia Schiffer περιγράφει πως αγαπάει να περνά τις Κυριακές της.

Πώς είναι οι Κυριακές σας;

Ήρεμες. Ξυπνάω φυσικά, χωρίς ξυπνητήρι. Δευτέρα έως Παρασκευή, ξυπνάω στις 7 το πρωί για να φτιάξω πρωινό και να ετοιμάσω τα παιδιά για το σχολείο. Τις Κυριακές απολαμβάνω το ότι ζούμε στην αγγλική ύπαιθρο. Μου αρέσει να περιτριγυρίζομαι από τη φύση. Ακόμα κι όταν βρέχει, κοιτάζω τα σύννεφα.

Μαγειρεύετε;

Συνήθως τις Κυριακές απολαμβάνουμε ένα μεγάλο brunch με τοπικά προϊόντα – μου αρέσει να φτιάχνω τηγανίτες μήλου της μητέρας μου. Αυτό και τα ζυμαρικά μπολονέζ είναι τα μόνα πράγματα που μπορώ να μαγειρέψω. Το ποτό εξαρτάται από την εποχή: το καλοκαίρι είναι τέλειο για ροζέ ενώ κόκκινο κρασί, τυρί και τράπουλα είναι το απόλυτο τρίπτυχο- αγαπημένο μου για ένα Κυριακάτικο χειμωνιάτικο απόγευμα.

Γυμνάζεστε;

Μια μεγάλη βόλτα με τα σκυλιά, ανεξαρτήτως καιρού είναι η ιδανική γυμναστική της Κυριακής. Επιπλέον παίζουμε πινγκ πονγκ και κολυμπάμε σαν οικογένεια. Εναλλακτικά μπορεί να κάνω διαδικτυακά session. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τείνω να βρίσκω δικαιολογίες για να μην κάνω διαλογισμό ή γυμναστική.

Διασκέδαση;

Μερικές φορές παρακολουθώ τον σύζυγό μου και τον γιο μου να παίζουν τάβλι και σκάκι. Το καλοκαίρι περνάμε όλη την ημέρα έξω. Αν είμαστε όλοι στην ίδια διάθεση, τελειώνουμε τη βραδιά με καραόκε και περισσότερο κρασί.

Οι Κυριακές σας ως παιδί;

Μεγάλωσα σε μια μικρή πόλη κοντά στον Ρήνο. Ο μπαμπάς μου άνοιγε τις κουρτίνες μου δυνατά και επέμενε να πάρουμε πρωινό οικογενειακώς. Τα απογεύματα μας πήγαινε στο δάσος. Εγώ και τα αδέρφια μου δεν ήμασταν πάντα πρόθυμοι, αλλά μπορούσαμε να πειστούμε με την υπόσχεση για μια παιδική μπύρα βύνης σε μια παμπ. Τώρα είμαι αυτή που κάνει το ίδιο στα παιδιά μου.

Τα Κυριακάτικα σας βράδια, πως είναι;

Μετά από ένα παρατεταμένο μπάνιο με άλατα, μάσκα και κεριά, βουρτσίζω γρήγορα τα δόντια μου για να βεβαιωθώ ότι δεν ανοίξω μια σακούλα με Cadbury buttons από καραμέλα (έχω εμμονή). Παρακολουθώ το Friends. Από το lockdown είμαι εθισμένη. Δεν είχα ποτέ το χρόνο να δω τη σειρά τη δεκαετία του ’90, καθώς δούλευα πάντα μέχρι αργά. Προλαβαίνω τώρα!

Source The Guardian

 

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR