Quantcast

Avaline Red: Η νέα προσθήκη στη σειρά κρασιών της Cameron Diaz & Katherine Power

Η Cameron Diaz μπορεί να προσθέσει έναν ακόμη ρόλο στο βιογραφικό της: αυτόν της οινοποιού. Η ηθοποιός μαζί με την Katherine Power, founder του Who What Wear κάνουν εντυπωσιακή είσοδο στην αγορά του κρασιού, με το brand Avaline· μιας ετικέτας καθαρών, vegan και βιολογικών κρασιών.

Συνδυάζοντας τα γούστα των: Mary J. Blige, Post Malone και Sarah Jessica Parker, η μίνι συλλογή κρασιών έκανε ντεμπούτο το περασμένο καλοκαίρι με δύο ποικιλίες: το Avaline White, το οποίο είναι ένα ξηρό ισπανικό κρασί με τραγανό, φρέσκο ​​φινίρισμα και το Avaline Rosé το οποίο είναι ένα ελαφρύ γαλλικό κρασί με νότες πεπονιού και ράσμπερι.

«Μου άρεσε το κρασί εδώ και πολλά χρόνια και δεν το αμφισβήτησα ποτέ.… Δεν είχα όμως καμία ιδέα για τη διαδικασία παραγωγής του.», δήλωσε η Diaz με αφορμή την κυκλοφορία των ποικιλιών το καλοκαίρι.

Το φθινόπωρο ήταν η ιδανική εποχή για μια νέα προσθήκη στην ετικέτα κρασιών των δυο γυναικών: το  Avaline Red, το οποίο κυκλοφορεί στις 27 Οκτωβρίου.

Οι δυο τους παραχώρησαν μια συνέντευξη στο Architectural Digest με αφορμή την νέα αυτή προσθήκη.

«Ήμασταν συγκρατημένες παρά την πρώιμη επιτυχία του ροζέ και του λευκού», λέει η Power στο AD, προσθέτοντας: «Αλλά ακούγαμε κάθε μέρα από τους καταναλωτές: Πού είναι το κόκκινο; Το ακούγαμε τόσο συχνά που αποφασίσαμε να επισπεύσουμε την κυκλοφορία του.»

 Η Cameron Diaz παρομοίασε τη διαδικασία της μάθησης του κόσμου του κρασιού με την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ενώ για το πόσο εμπλέκονται στην παραγωγική διαδικασία ήταν ξεκάθαρη ότι όλα περνάνε από το χέρι τους. Από το να βρουν το χρώμα τις ετικέτας για το κάθε κρασί, συγκεκριμένο πράσινο Pantone για το λευκό και τερακότα για το ροζέ, μέχρι τα μπουκάλια (μέγεθος, σχήμα, χρώμα) και φυσικά την οινογνωσία δίνοντας τη μέγιστη σημασία στην καθαρότητα παραγωγής και αποτελέσματος.

Σε ερώτηση για το ποιοι κατά τη γνώμη της Diaz είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί κρασιού- φαγητού περιγράφει:

«Ένα πλατώ τυριών και αλλαντικών με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα. Ένα τραγανό λευκό κρασί συνδυάζεται πολύ καλά με ελαφριά ζυμαρικά λαχανικών ή οτιδήποτε με λεμόνι και σκόρδο, όπως κοτόπουλο ή ψάρι. Το  Rosé, για μένα, είναι κάτι που θα απολαύσω πριν ξεκινήσει το βράδυ π.χ. χαλαρώνοντας στη βεράντα παρέα με ένα αλμυρό σνακ.» Λατρεύει να πίνει κρασί ενώ μαγειρεύει, κάτι που κάνει όταν η εννέα μηνών κόρη της κοιμάται.

Για ένα δείπνο με καλούς φίλους ή μια ειδική περίσταση παραδέχεται ότι θα ανοίξει ένα από τα vintage παλαιωμένα κρασιά που έχει στην κάβα της.

Κλείνει λέγοντας: «Πάντα πίστευα ότι το κλειδί για την ευεξία είναι η ισορροπία.  Η δημιουργία ενός καθαρού κρασιού απαλλαγμένο από δεκάδες ανεπιθύμητα πρόσθετα με βοηθά να βρω αυτήν την ισορροπία καθώς και μια χαλαρή προσέγγιση στην ευημερία.»

Κάθε μπουκάλι Avaline διατίθεται για 24 $

Source AD

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR