Οι κατοικίες του Line Design Studio στο πυκνό δάσος που βρέχεται από τη Βαλτική θάλασσα

Μέσα σε ένα πυκνό δάσος με πεύκα, δίπλα στη Βαλτική θάλασσα, το όραμα του Line Design Studio φαίνεται να υλοποιείται.

Η πολύγωνη καμπίνα είναι εξ’ολοκλήρου επενδεδυμένη με ένα μαύρο εξωτερικό περίβλημα, ώστε να αφομοιώνεται στο φυσικό περιβάλλον. Σε αντίθεση με το άκαμπτο εξωτερικό, ο εσωτερικός χώρος είναι επενδυμένος με ζεστά ξύλινα πάνελ. Οι κύριοι χώροι διαβίωσης έχουν δημιουργηθεί στον κάτω όροφο, όπου οι μεγάλες τζαμαρίες οδηγούν σε ένα προστατευμένο μπαλκόνι. Ο επάνω όροφος φιλοξενεί το υπνοδωμάτιο και έναν καθιστικό χώρο, ενώ το διαγώνιο παράθυρο κορνιζάρει τον ουρανό και τις κορυφές των δένδρων.

Source Uncrate

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
NIGO x Virgil Abloh: Η πολυαναμενόμενη συνεργασία του οίκου Louis Vuitton