Quantcast
rousteing

Τα limited edition κομμάτια του Olivier Rousteing προς αγορά στο Instagram

Στο πρόγραμμα “Shopping From Creators” του Instagram συμμετέχει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Balmain, Olivier Rousteing, διαθέτοντας προς αγορά κομμάτια από το Instagram feed του. Πρόκειται για μια σπάνια κίνηση, που θα επιτρέψει στους fans να αγοράζουν κομμάτια του σχεδιαστή απευθείας από το feed του.

Με την υιοθέτηση του νέου feature, ο Rousteing θα ανοίξει τον προσωπικό του λογαριασμό σε 5,4 εκατομμύρια followers. Ουσιαστικά θα τους επιτρέψει να αγοράζουν κομμάτια Balmain απευθείας μέσω του beta app “Checkout” .

Για το εμπορικό feature επιλέχθηκαν και άλλα πασίγνωστα ονόματα για συνεργασίες. Ανάμεσά τους οι Camila Coelho, Chiara Ferragni και Aimee Song, καθώς και περιοδικά όπως τα Vogue, Rafinery29 και GQ. Επιπλέον, επιλέχθηκαν και celebrities, όπως οι Gigi Hadid, Kim Kardashian West και Kylie Jenner. Ωστόσο, ο σχεδιαστής είναι ανάμεσα στα πρώτα ονόματα που επιλέχθηκαν.

Το Instagram feed θα περιλαμβάνει κομμάτια από το προσωπικό γούστο του σχεδιαστή, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα τιμών. Ποικιλία θα υπάρχει και στα αντικείμενα, αφού εκτός από τα sneakers και τις αθλητικές φόρμες θα υπάρχουν τα εικονικά, κεντημένα tuxedo jackets κ.ά. Όλα τα κομμάτια θα είναι limited edition και θα είναι διαθέσιμα για άμεση αγορά.

Σχολιάζοντας αυτή την επένδυση στα social media, ο Rousteing δήλωσε ότι την βλέπει ως έναν τρόπο να γίνει το Instagram πιο αυθεντικό και χωρίς αποκλεισμούς. “Για μένα, το Instagram είναι ένα τίμιο και ειλικρινές εργαλείο μάρκετινγκ. Μπορεί να δώσει τεράστια ώθηση στην επιχειρηματική δραστηριότητα μιας μάρκας, αλλά πρέπει να παραμείνει αυθεντικό.”

Source Cpp Luxury

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR