Quantcast

Airbnb Luxe: Η δυνατότητα ενοικίασης ολόκληρου νησιού είναι τώρα γεγονός

Μία ακόμη πολυτελή υπηρεσία λάνσαρε η Airbnb -την Luxe– μέσω της οποίας θα μπορεί κανείς να νοικιάσει ένα ολόκληρο ιδιωτικό νησί στη Γαλλική Πολυνησία. Το νησί ονομάζεται Nukutepipi και μάλιστα το επιμελείται ο Guy Laliberte, ιδρυτής του Cirque du Soleil και του Lune Rouge.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι η τελευταία προσθήκη στα Airbnb Adventures και φαίνεται να έχει αρκετούς υποστηρικτές. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ολόκληρο νησί -με δικό του σεφ, καπετάνιο, γιατρό, μασέρ- ή την παραθαλάσσια βίλα στην Jamaika όπου ο Ian Fleming έγραψε διάσημα μυθιστορήματα. Γενικά, στόχος του Airbnb Luxe είναι να προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να μείνουν σε σπίτια που ξεφεύγουν από τη φαντασία.

Η νέα υπηρεσία λανσαρίστηκε στις 25 Ιουνίου και μετράει ήδη 2.000 νέα σπίτια που εντάθηκαν στην πλατφόρμα. Βέβαια, για να μπει στην υπηρεσία, κάθε ακίνητο έπρεπε να εξεταστεί ως προς 300 σημεία ελέγχου και να αξιολογηθεί για το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητά του. Περιλαμβάνει επίσης έναν “σχεδιαστή ταξιδιού”, ο οποίος βοηθά στην οργάνωση των ταξιδιών εξ ολοκλήρου. Φροντίζει δηλαδή, από το check-in έως την απασχόληση των παιδιών, να πάνε όλα τέλεια.

Η τιμή του νησιού Nukutepipi ανέρχεται στο $1 εκατομμύριο δολάρια την εβδομάδα και μπορεί να ενοικιαστεί μέχρι και από 51 άτομα για την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας.

airbnb luxe

Source Bloomberg

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR