Quantcast
Hauter

Το μπρουταλιστικό δημιούργημα της Hauter Timepieces

Ως κομψό ορίζεται ένα προϊόν με εξορθολογισμένο σχήμα ή σχέδιο. Από την άλλη πλευρά, το “ανθεκτικό” είναι το αντίθετό του, αυτό που συνήθως έχει σκληρή και τραχιά επιφάνεια. Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, όταν χρησιμοποιούμε και τις δύο αυτές λέξεις για ένα προϊόν ταυτόχρονα. Ωστόσο, η Hauter Timepieces κατάφερε να τις συνδυάσει στο ίδιο προϊόν, σε ένα άκρως μπρουταλιστικό ρολόι.

Διαχωρίζοντας τη μορφή από την επιφάνεια ως δύο μεμονωμένες οντότητες, η Hauter Timepieces δημιουργούν μια υπέροχη οπτική αντίθεση. Πώς; Χρησιμοποιώντας παράλληλα μια κομψή φόρμα και μια ανθεκτικά, τραχιά υλικά, έχοντας όμως βρει τη χρυσή τομή.

Το σώμα του ρολογιού έχει μια απλή, μινιμαλιστική μορφή, ενώ το καντράν έρχεται με μια ανθεκτική υφή, που καταφέρνει να συμπληρώσει μια κομψή σιλουέτα και να εντείνει παράλληλα την κομψότητα του ρολογιού.

Το τολμηρό εξωτερικό του εξισορροπείται εσωτερικά από έναν κλασικό και αγαπημένο χρονογράφο Swiss Ronda 3520.D με δύο subdials. Επιπλέον, το κρύσταλλο προστασίας στο πάνω μέρος του κατασκευάζεται από ζαφείρι.

Σχετικά με τις χρωματικές παραλλαγές του Hauter Timepiece, είναι δύο: ασήμι και σκούρο μέταλλο. Και οι δύο προκαλούν μια αίσθηση κλάσης και δίνουν την επιλογή για ιμάντα από ανοξείδωτο ατσάλι ή από ιταλικό δέρμα, ολοκληρώνοντας άψογα τον πρωτοποριακό σχεδιασμό.

Για τους ενδιαφερόμενους, η τιμή του είναι  περίπου στα $204 και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Designer: Gary Tang
Source YD

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR