Quantcast
lunaz bentley s2 continental

Mία Bentley S2 Continental του 1961 μετατρέπεται από τη Lunaz Design σε ηλεκτρική

H Lunaz Design επαναφέρει την κλασική βρετανική πολυτέλεια με τη νέα, ηλεκτρική έκδοση μιας Bentley S2 Continental του 1961.

Η Lunaz Design συνεχίζει να εκπληρώνει την υπόσχεσή της να μετατρέψει σε ηλεκτρικά μερικά από τα καλύτερα κλασικά αυτοκίνητα στον κόσμο. Οι Βρετανοί ειδικοί μόλις αποκάλυψαν την τελευταία τους κατασκευή, μια Bentley S2 Continental του 1961. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο η Lunaz το αποκαλεί ως το σπανιότερο κλασικό αυτοκίνητο που έχει μετατραπεί σε πλήρως ηλεκτρικό. Δεν είναι σαφές σε ποιον ανήκει επί του παρόντος το αυτοκίνητο ή πώς το απέκτησαν, αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι ήθελαν να μετατραπεί σε EV.

lunaz bentley s2 continental

Για να το κάνει αυτό, η ομάδα της Lunaz αποσυναρμολόγησε εντελώς το όχημα και στη συνέχεια το ξαναέφτιαξε στα σημερινά πρότυπα. Η μεγαλύτερη αλλαγή, φυσικά, ήταν η αντικατάσταση του κινητήρα V-8 “L Series” 6,2 λίτρων με ένα από τα ιδιόκτητα ηλεκτρικά συστήματα της εταιρείας. Αποδίδει 395 ίππους με επιτάχυνση από μηδέν στα 100 kph σε 6,2 δευτερόλεπτα.

lunaz bentley s2 continental lunaz bentley s2 continental

“Με τη νέα του μορφή, το ηλεκτροκίνητο S2 Continental είναι το πιο σπάνιο όχημα που έχει ποτέ μετατραπεί σε πλήρως ηλεκτρικό και το πιο exclusive project που έχουμε αναλάβει ποτέ στη Lunaz Design: είναι κυριολεκτικά μοναδικό στο είδος του”, δήλωσε ο ιδρυτής της Lunaz, David Lorenz.

lunaz

Η Lunaz δεν έχει μέχρι στιγμής δώσει πληροφορίες για το κόστος μετατροπής της Bentley S2 Continental σε EV.

Source | UncrateRR

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR