Quantcast
Yale

Το Blake Hotel στο Yale με το βραβευμένο εστιατόριο και τις μοναδικές υπηρεσίες

Το Blake Hotel βρίσκεται κοντά στο Πανεπιστήμιο του Yale και στη ευρύτερη γειτονική περιοχή του Ivy League (τον αθλητικό σύνδεσμο Αμερικανικών Πανεπιστημίων). Ο χώρος παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου σε συνδυασμό με ένα εστιατόριο βραβευμένο με αστέρι Michelin. Τα 108 δωμάτια έχουν κατασκευαστεί με τρόπο που ευνοούν τις μακροπρόθεσμες επισκέψεις, μιας και διαθέτουν ευρύχωρες ντουλάπες και κουζίνα.

Ο κομψός συνδυασμός των πλούσιων βελούδινων υφασμάτων και τα έπιπλα από μαόνι δημιουργούν ένα σύγχρονο καταφύγιο, αντάξιο της πρώτης γυναίκας πτυχιούχου της Νομικής του Yale -Alice Blake- , από όπου πήρε το όνομα του.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου, Hamilton Park, ηγείται από τον -βραβευμένο με αστέρι Michelin- σεφ Matt Lambert. Ανάμεσα στα πιάτα της αυθεντικής Αμερικάνικης κουζίνας, συμπεριλαμβάνεται και ένα παλαιωμένο ribeye 60 ημερών. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα καφέ μπαρ που προσφέρει σπιτικά προϊόντα φούρνου και καφέ La Colombe, ενώ την Άνοιξη θα προστεθεί στον τελευταίο όροφο ένα σύγχρονο μπαρ.

Source Uncrate

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR