Quantcast

London Fashion Week: Οι κορυφαίες Street Style εμφανίσεις στη βρετανική πρωτεύουσα

Καθώς οι εκδηλώσεις του Fashion Week συνεχίζονται, επισκέπτες από όλο τον κόσμο βρέθηκαν στη βρετανική πρωτεύουσα, με κύριο σκοπό την έμπνευση. Στην κορυφή των φετινών show για την ερχόμενη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019, ξεχώρισε η συλλογή του Riccardo Tisci -δεύτερη φορά- για λογαριασμό της Burberry, η επιστροφή της Vivienne Westwood στις πασαρέλες με έναν εξτραβαγκάντ συνδυασμό ανδρικών και γυναικείων ρούχων και τέλος η παρουσία της Victoria Beckham για 10η συνεχή χρονιά.

Η Zandra Rhodes γιορτάζει πενήντα χρόνια στη βιομηχανία της μόδας, ο Hussein Chalayan συμπληρώνει εικοσιπέντε χρόνια από το ντεμπούτο του στο Λονδίνο και η Grace Whales Bonner παρουσιάζει επίσημα την πρώτη της γυναικεία συλλογή σε συνδυασμό με την ανδρική κολεξιόν.

Σύμφωνα με την αισθητική της πρωτεύουσας, όπου όλα πηγαίνουν με όλα, το φετινό street style ήταν ιδιαίτερα εκλεκτικό.

Εκκεντρικά layering, ξεβαμμένα τζιν καθώς και η νέα μπεζ απόχρωση του οίκου Burberry, ήταν τα πιο διαδεδομένα στυλ στους δρόμους της πόλης αλλά και στις μπροστινές σειρές των σόου.

Ο φωτογράφος της Vogue, Jonathan Daniel Pryce, απαθανάτισε τις καλύτερες εμφανίσεις της φετινής εβδομάδας μόδας, στη βρετανική πρωτεύουσα.

Source Vogue

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR