Quantcast
The

The Imperial: Το εκλεπτυσμένο εστιατόριο που θυμίζει παλιό παλάτι στο Σίδνεϊ

Το στούντιο Alexander&Co ανέλαβε τον επανασχεδιασμό του The Imperial, ενός χώρου που από το 1983 αποτελεί πόλο έλξης για την LGBT κοινότητα του Σίδνεϊ.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια ο χώρος παραμελήθηκε αρκετά, κάνοντας απαραίτητη την ολική ανακαίνιση και τον εσωτερικό επανασχεδιασμό του, με στόχο να θυμίζει ένα χαμένο παλάτι βγαλμένο από άλλη εποχή. Οι σχεδιαστές δούλεψαν με τα αρχικά κατασκευαστικά υλικά, προσθέτοντας χρώμα και σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Στον ισόγειο χώρο πλέον στεγάζεται το εστιατόριο Priscillas, χωρητικότητας 250 ατόμων. Φθαρμένοι τοίχοι, μεγάλα ξύλινα τραπέζια και πολυέλαιοι συνθέτουν το διακοσμητικό σκηνικό. Οι καλεσμένοι μπορούν να χαλαρώσουν στους χρυσούς καναπέδες του lounge, να δειπνήσουν στον ιδιωτικό χώρο ή να απολαύσουν το ποτό τους στο μαρμάρινο μπαρ.

Συνεχίζοντας στον δεύτερο όροφο, βρίσκεται το εστιατόριο Up, με τις μεγάλες βελούδινες πολυθρόνες και το πολύχρωμο γεωμετρικό χαλί, να κυριαρχούν στη διακόσμηση, ενώ συνεχίζοντας στην ταράτσα συναντάμε μια μοναδική πιτσαρία. «Διακοσμητικά, ο χώρος θεωρείται ως ένας χώρος τεχνών, καθώς θυμίζει το Studio 54 με αναμνήσεις από τον Andy Warhol» , δηλώνει το στούντιο.

Source Dezeen

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR