Quantcast

Η χριστουγεννιάτικη συλλογή της diptyque είναι μια μαγική εμπειρία

Κάθε χρόνο, αναμένουμε με αγωνία τη χριστουγεννιάτικη ιστορία του οίκου diptyque. Φέτος, o οίκος σε συνεργασία με τον Παριζιάνο designer Pierre Marie, δημιουργούν μία μαγική εμπειρία, μέσα από μία υπέροχη ιστορία που εκτυλίσσεται μέσω των συλλεκτικών προϊόντων για την περίοδο των Χριστουγέννων. Επινοούν ένα χειμερινό μύθο χρησιμοποιώντας πνεύματα από μύθους της λαογραφίας και δημιουργούν μία φανταστική ιστορία, σαν αυτές που λέμε τη νύχτα, στις οποίες τα κεριά αποκαλύπτουν τις μαγικές τους δυνάμεις. H Holiday Collection 2018 – The Legend of the North είναι μία μαγευτική συλλογή που μας φέρνει στο νου παιδικές αναμνήσεις, όταν στη λάμψη του κεριού αναζητούσαμε δικές μας φανταστικές ιστορίες.

Γεννημένος το 1982, ο Παριζιάνος designer με τον ιδιαίτερο κόσμο του, δημιουργεί πολύ συχνά αντικείμενα μόδας και εσωτερικής διακόσμησης. Ανάμεσα σε άλλα, είναι γνωστός για τα μεταξωτά μαντήλια που σχεδιάζει για τον Hermès από το 2008.

Ο Pierre Marie έχει ήδη συνεργαστεί με την diptyque στο παρελθόν, για τις Χειμωνιάτικες συλλογές του 2010 και 2016, και συμπράττει τακτικά με εικονογραφήσεις για τα αρώματά της. Αντλεί συνήθως έμπνευση από τη φύση, τη λαϊκή παράδοση και τα κινούμενα σχέδια.

Για τον Pierre Marie, η ίδια η ιστορία της diptyque, την οποία αγαπά ιδιαίτερα, αντιπροσωπεύει ένα απέραντο πεδίο δράσης. Αυτή τη χρονιά, με τον «Μύθο του Βορρά», ο Pierre Marie έπλασε ένα χειμωνιάτικο παραμύθι, στο οποίο πρωταγωνιστούν πνεύματα από μια φανταστική λαϊκή παράδοση. Σ’ αυτήν την υπέροχη ιστορία, γραμμένη σε συνεργασία με τον Ahmed Terbaoui, τα κεριά της diptyque έχουν μαγικές δυνάμεις. Με το design και το άρωμά του, κάθε κερί αναπαριστά ένα από τα πνεύματα του μύθου και κρύβει ένα μυστικό που αποκαλύπτεται μέσα από μια τελετουργία επίκλησης.

Διαδώστε και μοιραστείτε τα νέα για τη χριστουγεννιάτικη συλλογή του οίκου diptyque!
@diptyque @atticabeauty.gr

#diptyque #atticabeauty

Τα προϊόντα diptyque διατίθενται σε όλα τα πολυκαταστήματα attica και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.atticabeauty.gr

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR