NH25: Μια σοφίτα του 17ου αιώνα σε κανάλι του Άμστερνταμ

Σχεδιασμένο από το Standard Studio, το NH25 αποτελεί μια μοντέρνα σοφίτα, η οποία βρίσκεται στο μέρος όπου είχε χτιστεί ένα τυπικό σπίτι σε κανάλι του Άμστερνταμ στις αρχές του 17ου αιώνα.

Η είσοδος στο loft πραγματοποιείται από μια διπλή γκαραζόπορτα, που είναι το μόνο ορατό σημείο του σπιτιού από τον δρόμο. Η εντυπωσιακή σοφίτα, χτισμένη εκεί όπου παλαιότερα υπήρχε η αυλή, διαθέτει μεγάλης έκτασης παράθυρα για τη δημιουργία ενός άκρως φωτεινού χώρου στο σύνολο ενός design που εντυπωσιάζει.

Photos: Standard Studio

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
cloud ranch best practice architecture usa dezeen 2364 col 0 1704x1095 1
Cloud Ranch: H ενδιαφέρουσα εξοχική κατοικία του καλλιτέχνη Michael Northrup στην Ουάσινγκτον