Quantcast

Το πολυαναμενόμενο opening του Gucci Garden στη Φλωρεντία

To Gucci Garden περιλαμβάνει το εστιατόριο Gucci Osteria, την μπουτίκ της Gucci με limited edition προϊόντα, μια γκαλερί που επιμελήθηκε η Maria Luisa Frisa και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ιστορικού Palazzo della Mercanzia στη καρδιά της Φλωρεντίας.

Επιστρέφοντας στις ιταλικές ρίζες της, η Gucci θα προσφέρει ένα κατάστημα με limited-edition προϊόντα και ένα εστιατόριο με πρωταγωνιστή τον Ιταλό Michelin-star-chef Massimo Bottura.

Η επιμελήτρια και κριτικός Maria Luisa Frisa και ο creative director Alessandro Michele συνεργάστηκαν για τον σχεδιασμό του χώρου και αποσκοπούν στο να αντικατοπτρίσουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Gucci. Από το νέο λογότυπο με neon του Gucci Garden που αποτελεί έργο τέχνης, μέχρι τα έξοχα έπιπλα του εστιατορίου Gucci Osteria, οι σχεδιαστές αποσκοπούν στο αναδείξουν τα στοιχεία της Gucci που την κάνουν ένα iconic brand.

Η Gucci Osteria θα παρουσιάσει μια παραλλαγή παραδοσιακών ιταλικών γεύσεων, ένα μενού εμπνευσμένο από τα ταξίδια του Bottura στο εξωτερικό.
Μεταξύ των προϊόντων που θα πωλούνται, θα υπάρχουν αποκλειστικές δημιουργίες όπως μεταξωτά bomber jackets διακοσμημένα με το λογότυπο του Gucci Garden, πολυτελή είδη μπροκάρ υφασμάτων και πολλά άλλα.

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR