Quantcast

Μινιμαλισμός και γεωμετρία στο Peka Peka House

Σε ένα λόφο με θέα το νησί Kapiti, το Peka Peka House έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται την παράκτια τοποθεσία του. Τρεις ορθογώνιοι όγκοι αποτελούν τη συμπαγή δομή του καθώς τα δύο σκουρόχρωμα ξύλινα μέρη – ένα για τους κοινόχρηστους χώρους και ένα για τα υπνοδωμάτια – είναι τοποθετημένα ώστε να επωφελούνται τόσο από τη θέα του δάσους, όσο και της θάλασσας. Κατασκευασμένο από πολυανθρακικό πλαστικό, το τρίτο μέρος του σπιτιού, στεγάζει το γκαράζ και ένα χώρο εργασιών.

Photos: Jason Mann / Herriot Melhuish O’Neill Architects

More Stories
artist studio conversion vatraa architecture residential london dezeen 2364 hero2 1704x959 1
Ένα καλλιτεχνικό στούντιο στο Λονδίνο μετατρέπεται σε σύγχρονη κατοικία από το γραφείο VATRAA