Quantcast

Kim Jones: Από τη Louis Vuitton στον οίκο Versace;

Εδώ και μερικούς μήνες η Donatella Versace, έχει κάνει γνωστή τη πρόθεσή της να αποσυρθεί από την καλλιτεχνική διεύθυνση του ομώνυμου ιταλικού οίκου, που ίδρυσε ο αδελφός της Gianni Versace πριν από 40 χρόνια.

Έτσι όπως ήταν λογικό, δεν άργησαν να δημιουργηθούν τα σενάρια διαδοχής από τον τύπο, ακούγοντας κατά καιρούς διάφορα ονόματα όπως αυτό του Riccardo Tisci, που πριν λίγο καιρό αποχώρησε από τη Givenchy.

Η είδηση δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ και τώρα, ένα άλλο δυνατό όνομα στο χώρο της μόδας, φαίνεται πως φλερτάρει με την πολυπόθητη θέση.

Ο Kim Jones, που βρίσκεται στο τιμόνι της αντρικής συλλογής του γαλλικού οίκου Louis Vuitton, φαίνεται να είναι το επικρατέστερο όνομα για τη διεύθυνση του Versace. Ο Kim είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τη μεγαλύτερη συνεργασία της χρονιάς, αυτή της Louis με την sportswear εταιρία Supreme.

Βέβαια ένα επιπλέον στοιχείο που δυσκολεύει την υπόθεση, είναι το γεγονός πως ο Jones, ανανέωσε πέρυσι το συμβόλαιο του με την Louis Vuitton, το οποίο εξακολουθεί να ισχύει.

Τώρα βέβαια, μένει μόνο να δούμε αν οι φήμες ισχύουν και αν η Donatella βρήκε στο πρόσωπο του Kim Jones, τον διάδοχο της.

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR