Quantcast
Dirt'idee

Dirt’idee #10 από τη Μαριτίνα Χαλβατζή

Dirt’idee: Κάθε εβδομάδα, η Dirty Maritini – style blogger στο dirtymaritini.com – ανακαλεί τα 5 πράγματα που της κέντρισαν το ενδιαφέρον και τα παραθέτει στο didee.gr, με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Κείμενο και εικαστικό: Μαριτίνα Χαλβατζή (@dirtymaritini)

 

1. Το ολόσωμο μαγιό APERTURE ONEPIECE του ελληνικού brand The KNLs

H μπρονζέ του απόχρωση σε συνδυασμό με την άψογη εφαρμογή του, κατατάσσουν το συγκεκριμένο μαγιό στη λίστα με τα ωραιότερα της φετινής σεζόν. Επιπλέον, το ντεσάν του είναι τόσο λαχταριστό, που φοριέται ακόμη και με ένα σορτς το πρωί!

2. Το άρωμα Wanderlust του Michael Kors

«Το Wanderlust συμβολίζει την ατέρμονη επιθυμία για περιπέτεια, ρομαντισμό, και ανακάλυψη», αναφέρει ο Michael Kors για το νέο του άρωμα. «Απευθύνεται στη γυναίκα που έχει περιέργεια και πάθος, που έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της και ακολουθεί την καρδιά της». Βαθιά ρομαντικό, το Wanderlust είναι ένα άρωμα εμπνευσμένο από το απροσδόκητο, το άγνωστο και το εξωτικό.

Όσο για τη σύνθεσή του, πρόκειται για ένα Oriental Floral Gourmand άρωμα, καθώς αποτελείται από ένα μείγμα από πολυτελή άνθη και πικάντικες νότες. Ανοίγει με φρέσκες νότες Ιταλικού Περγαμόντου και δελεαστικού Ροζ Πιπεριού, ανακατεμένες αρμονικά με Γάλα Αμυγδάλου. Καθώς εξελίσσεται το άρωμα, αναδύονται αρώματα λουλουδιών, όπως Δίανθου και Ηλιοτρόπιου, ενώ μεθυστικές νότες από Μοσχολίβανο, Σανταλόξυλο και Ξύλο Cashmeran έρχονται να ολοκληρώσουν τη μοναδικότητά του.

3. H παράσταση «Οι Κόρες» στο Παλαιό Χρηματιστήριο που ανεβάζει η ομάδα Bijoux de Kant από τις 30/6- 3/7

H bijoux de kant ανοίγει το σεντούκι με την ποιητική «προίκα» της πόλης των Αθηνών για να την απλώσει στο νυφικό κρεβάτι. Ο λόρδος Μπάιρον κι ο Παλαμάς αλλάζουν ρούχα, πετάνε πατρογονικές φορεσιές, κάπες και καπέλα, για να συναντήσουν τη μαύρη καλλονή της Λένας Πλάτωνος και τα μοντέρνα κτίρια του Ασλάνογλου. Μέσα από το παιχνίδι της Νούλας και της Νανάς τα ποιήματα για την Αθήνα γίνονται το μαγικό πασπαρτού μιας νέας ελευθερίας, μιας νέας περιπλανώμενης ποίησης, που ανακαλύπτει εκ νέου την πόλη που της ανήκει. H bijoux de kant αφηγείται τις μουσικές, τα τοπία, τις λέξεις αυτού του αρχαίου βρέφους. Το παλιό που βαραίνει και το νέο που καταργεί τη βαρύτητα του κληροδοτήματος απαγγέλλουν και υπόσχονται. Ένα ακρόαμα απεξάρτησης, σε αναζήτηση μιας νέας συνθήκης ελευθερίας για την Αθήνα που είμαστε όλοι εμείς.

Παίζουν: Λένα Δροσάκη, Άλκηστις Πουλοπούλου και η μουσικός Χαρούλα Τσαλπαρά

4. To summer bazaar του ανθοπωλείου Fleria

Το γνωστό ανθοπωλείο Fleria διοργάνωσε πρόσφατα ένα καλοκαιρινό bazaar με φυτά και λουλούδια για κάθε γούστο. Με σκοπό τον εορτασμό του καλοκαιριού αλλά και τον καινούργιο πολυχώρο-εργαστήριο του ανθοπωλείου επί της οδού Σαρανταπήχου 13 στον Λυκαβηττό, οι καλεσμένοι της Νίνας Ιωαννίδου και της ομάδας της, είχαν την ευκαιρία να δουν τις χαρακτηριστικές, εντυπωσιακές της συνθέσεις σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο. Για όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει καλύτερα το μαγικό κόσμο της Fleria και της Νίνας Ιωαννίδου, μπορεί να επισκεφθεί το ενεργό κατάστημα στο Κολωνάκι, Πατριάρχου Ιωακείμ 35.

5. Η πρωτοποριακή εταιρεία στον τομέα της εστίασης, Butterfly Stories

Πριν από λίγο καιρό, η Ελισάβετ Κούτα ίδρυσε την Βutterfly Stories. Πρόκειται για μία εταιρεία, η οποία μέσα από ένα πακέτο υπηρεσιών και με οδηγό την καινοτομία, τη γνώση και την υψηλή αισθητική, αναλαμβάνει να δημιουργεί υγιείς επιχειρήσεις στον τομέα της εστίασης. Από το στρατηγικό πλάνο, το marketing και τα social media, μέχρι τη δημιουργία μενού από εξειδικευμένο chef και pastry chef της ομάδας, η Butterfly Stories υπόσχεται τη δημιουργία κερδοφόρων επιχειρήσεων αλλά και την αποκατάσταση όσων έχουν ανάγκη.

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR