Quantcast
Surface Laptop

Η Microsoft παρουσιάζει το νέο εντυπωσιακό Surface laptop

Η επιστροφή στις βασικές της αρχές χαρακτηρίζει το λανσάρισμα του νέου Surface laptop από την Microsoft, σε ειδικό event που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Σε αντίθεση με τις ομοιότητες με το αρχικό Surface και Surface Pro, το Surface laptop είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: ένα παραδοσιακό αλλά κομψό σχέδιο φορητού υπολογιστή, με οθόνη αφής 13.5 ιντσών.

Η οθόνη PixelSense, η οποία είναι συμβατή με τον επιφανειακό επιλογέα, ενώνεται με ένα πληκτρολόγιο τύπου Alcantara και συνοδεύεται από επεξεργαστή – είτε core i5, είτε core i7 Intel – χωρητικότητας έως 1ΤΒ. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του είναι αναμφίβολα τα ηχεία του. Αντί να χρησιμοποιήσει τις συνηθισμένες τρύπες, η Microsoft ενσωματώνει τα ηχεία ακριβώς πίσω από τα πλήκτρα, γεγονός που προσφέρει έναν πιο καθαρό ήχο και προσφέρει και ομοιομορφία, μιας και το πληκτρολόγιο εμφανίζεται χωρίς καμία διάτρηση.

Το ποντίκι Surface Arc Mouse συνοδεύει μοναδικά το συγκεκριμένο laptop. Η εταιρία Arc δημιουργεί εκ νέου ένα πρωτότυπο ποντίκι με ένα καμπυλωτό σχέδιο, που προσαρμόζεται στο χέρι. Οι χρήστες το μπορούν να το θέτουν σε λειτουργία αν το τοποθετήσουν στην καμπύλη θέση του και αντίστοιχα το να το κλείσουν, επαναφέροντάς το στην αρχική του μορφή.

Η επίσημη πώληση του Microsoft Surface laptop αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικούς χρωματισμούς. Η τιμή του ανέρχεται στα 999 δολάρια, ενώ το Surface Arc Mouse θα κοστίζει 79.99 δολάρια. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft.

https://www.youtube.com/watch?v=74kPEJWpCD4

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR