Quantcast
Artifox

Ωδή στο μινιμαλισμό η τελευταία συλλογή της Artifox

Η γνωστή εταιρεία της Artifox ειδικεύεται στο σχεδιασμό επίπλων γραφείου και χαρακτηρίζεται για τη μίνιμαλ προοπτική της. Σήμερα η μάρκα επιστρέφει, κατασκευάζοντας αυτή τη φορά μία συλλογή που ακούει στο όνομα Desk 02. Τα τελευταία της κομμάτια μάλιστα ταιριάζουν άψογα στη μινιμαλιστική γραμμή που ακολουθεί η μάρκα, ενώ και τα δύο διαθέτουν mix and match αξεσουάρ για πρόσθετη λειτουργικότητα.

Το γραφείο Desk 02 είναι τόσο όμορφα σχεδιασμένο, που παραμένει κομψό. Επίσης είναι και πρακτικό, αφού διπλώνεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, προκειμένου να δημιουργηθεί ο βέλτιστος χώρος εργασίας. Για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν εξαρτήματα από σκληρό ξύλο και χάλυβα, υλικά ανθεκτικά τόσο ως προς το βάρος, όσο και ως προς τη διάρκεια.

Στο πάνω μέρος του Desk 02, υπάρχει μία ενσωματωμένη θέση που όχι μόνο βοηθά στο να διαχειρίζεται κανείς τα ατίθασα καλώδια, αλλά κρατά τις συσκευές στη θέση τους. Από κάτω υπάρχει ένα πλέγμα, όπου μπορεί κανείς να τοποθετήσει καλώδια και ένα πολύπριζο για να διατηρούνται κρυφά και να μην φαίνονται. Επιπλέον έχουν σχεδιαστεί και διάφορα αξεσουάρ, τα οποία μπορείτε να ενσωματώσετε στο γραφείο ή το ράφι. Το Desk 02 είναι διαθέσιμο σε καρυδιά ή καρυδιά με κοκάλινο υλικό και σε λευκό δρύινο ή σε λευκό δρύινο με κοκάλινο υλικό.

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR