Quantcast

Οι πιο ξεχωριστές στιγμές μας, σε ένα παγωμένο ποτήρι Snow Leopard

Οι καθημερινές μας στιγμές, αυτές που καθορίζουν την ημέρα μας, γίνονται ακόμα καλύτερες όταν τις ζούμε έτσι όπως πρέπει. Οι πιο σημαντικές ώρες, αυτές που περιέχουν τις ωραιότερες στιγμές μας, γράφονται πάντα με ένα ποτήρι Snow Leopard και γίνονται ξεχωριστές εμπειρίες.

Η super premium vodka Snow Leopard δημιουργήθηκε για να προσθέσει μαγεία στις πιο premium στιγμές της καθημερινότητάς μας. Το κυρίαρχο άρωμα από γλυκάνισο, σε συνδυασμό με την πιπεράτη αίσθηση των μπαχαρικών και τη μοναδική γεύση της κρεμώδους βανίλιας, εγγυώνται την άριστη ποιότητα της Snow Leopard που οδηγεί στη μέγιστη απόλαυση, μεταμορφώνοντας τα βράδια μας μετά τη δουλειά.

Με μια άκρως ισορροπημένη γεύση, η Snow Leopard παράγεται σε ειδικές συνθήκες στην Πολωνία με βασικό συστατικό το σπάνιο Spelt grain, αποτελώντας τον “πρόγονο” του είδους. Από τις πωλήσεις της, το 15% δωρίζεται σε οργανώσεις για την προστασία άγριων ζώων, και ειδικότερα, της λεοπάρδαλης του χιονιού, που κινδυνεύει άμεσα από εξαφάνιση.

Η ξεχωριστή ταυτότητα της Snow Leopard ταυτίζεται με στιγμές πολυτέλειας που απογειώνονται με μοναδικό τρόπο. Τελειώνοντας τη δουλειά, τα απολαυστικά Conservation Martini και Bagheera cocktails γίνονται οι απαραίτητες συνήθειές μας στα στέκια του αθηναϊκού down town. Μια εξίσου ξεχωριστή εμπειρία δημιουργείται και στα πιο έντονα βράδια μας, εκεί που η απόλυτη διασκέδασή μας αποκαλύπτεται στα βραδινά hot spots της πόλης, όπως το ανατρεπτικό BOX Athens και το ανανεωμένο Block στο Κολωνάκι. Μουσική που αγαπάμε, πρόσωπα που επιλέγουμε και η πιο δροσερή απόλαυση στο παγωμένο μας ποτήρι Snow Leopard.

Οι πιο ξεχωριστές και χαλαρωτικές στιγμές μας ανάγονται σε εμπειρίες της καθημερινότητάς μας, με spicy flavors και αρώματα από τη Snow Leopard να κατακλύζουν και να απογειώνουν τη διάθεσή μας.

Απολαύστε υπεύθυνα

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR