Quantcast

Υiorgos Eleftheriades S/S 18: Ένα παιχνίδι ελευθερίας με την αντισυμβατική θηλυκότητα

Η σειρά YIORGOS ELEFTHERIADES S/S 18 δημιουργεί ένα παιχνίδι ελευθερίας με την αντισυμβατική θηλυκότητα. Αναπτύσσοντας νέα στοιχειά ,εξερευνά το αντικομφορμιστικό πνεύμα της σύγχρονης γυναίκας.

Η γυναίκα του Υ.Ε s/s 18 εκπλήσσει με τον αισθησιασμό της, τις πολυδιάστατες φόρμες και τους ασυνήθιστους συνδυασμούς. Η ιστορία της συλλογής είναι η σύνδεση ανάμεσα στο αντρικό και θηλυκό στοιχείο σε μια εποχή που ενώνει ολοκληρωτικά αυτό που κάποτε θεωρούταν δυο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι. Το εύρος της συλλογής ενισχύεται από την πολυμορφία των υφασμάτων, η οποία απογειώνει το ελεύθερα πνεύμα της, υποστηρίζοντας την προσωπική  έκφραση και μοναδικότητα κάθε ατόμου.

Υφάσματα όπως μεταξωτό κρεπ, σατέν και τα “no –signal “σχεδιαστικά print, ζορζέτα, βαμβακερή ποπλίνα και Lazer cut βούαλ ,συνδυασμένα με cool wool σε χρώματα από την κλασσική αντρική γκαρνταρόμπα .
Ισορροπώντας περίτεχνα αυτήν την ένωση και εξαλείφοντας πεπερασμένες αντιλήψεις, αναδεικνύει την γυναίκα που κινείτε με σιγουριά σε όλα τα επίπεδα και χώρους.

Η σειρά Υiorgos Eleftheriades ss 18 απευθύνετε στην δημιουργική γυναίκα, που επιλεγεί να ζει στο τώρα, απαλλαγμένη από στερεότυπα και αναχρονιστικές αντιλήψεις περί αισθητικής.

Δίνοντας έμφαση στην αδιάρρηκτη σχέση του ανθρώπου με το φυσικό του περιβάλλον η campaign Y.E s/s 18 φωτογραφημένη από την Μάρα Δεσύπρη, αναδεικνύει την βαθιά σύνδεση και αλληλεξάρτηση του περιβάλλοντος με τον άνθρωπο μέσα σε αυτό.

http://www.yiorgoseleftheriades.com

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR