Quantcast

Το αμφιλεγόμενο θέμα του Met Gala 2018 και οι παρουσιάστριες του

Το Met Gala θεωρείται η μεγαλύτερη εκδήλωση που σχετίζεται με τη μόδα και την τέχνη.

Κάθε χρόνο, τη πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και του τύπου, σε συνδυασμό με τους διασημότερους αστέρες, συγκεντρώνονται στο The Metropolitan Museum of Art, για να γιορτάσουν την έναρξη της έκθεσης που θα φιλοξενηθεί στο μουσείο, η οποία πραγματοποιείται με την αμερικάνικη Vogue και το Ινστιτούτο μόδας, να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εύρεση του θέματος και στη συγκέντρωση των εκθεμάτων.

Το φετινό θέμα του Met Gala θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι αρκετά αμφιλεγόμενο, καθώς θα πραγματεύεται το πόσο επηρεάζει η τέχνη της καθολικής εκκλησίας τη μόδα και θα ονομάζεται “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination”

Στην έκθεση μάλιστα θα φιλοξενηθούν κομμάτια τα οποία προέρχονται από το Βατικανό και μέχρι πρότινος δεν έχουν βγει ποτέ έξω από αυτό.

Τη βραδιά και το δύσκολο αυτό θέμα, καλούνται να παρουσιάσουν στο κοινό η Donatella Versace, η Rihanna και η Amal Alamuddin, οι οποίες θα βρίσκονται στη παρουσίαση της μεγάλης γιορτής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ιταλίδα σχεδιάστρια έχει παραβρεθεί ήδη 16 φορές σε Met Ball, η Rihanna 7 -κερδίζοντας τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση- ενώ για τη γνωστή δικηγόρο Amal Alamuddin, θα είναι μόλις η δεύτερη της φορά.

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR