Quantcast

Έκθεση αφιερωμένη στον Oscar de la Renta στο Houston

Όταν η διευθύντρια του Museum of Fine Arts, του Houston, επισκέφτηκε την έκθεση που πραγματοποιούνταν στο San Francisco, με θέμα το έργο του Αμερικανού σχεδιαστή, Oscar de la Renta, γρήγορα κατάλαβε πως θα έπρεπε να φιλοξενηθεί μια παρόμοια έκθεση και στο μουσείο, το οποίο διευθύνει. Έτσι ανέθεσε το δύσκολο αυτό έργο στον editor της Vogue, André Leon Talley, ο οποίος βρίσκεται και πίσω από τη διοργάνωση της έκθεσης μόδας που φιλοξενεί κάθε χρόνο το Metropolitan Museum of Art, της Νέας Υόρκης, σε συνεργασία με το ιστορικό περιοδικό.

Η έκθεση που έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες τις στο κοινό, έχει ως κύριο θέμα της τα φορέματα του Oscar de la Renta, ενώ φιλοξενούνται επίσης πολλά από τα κοσμήματα που είχε δημιουργήσει ο Αμερικανός σχεδιαστής.

Τα περισσότερα από 70 φορέματα, που μπόρεσαν να συγκεντρωθούν για την έκθεση προέρχονται τόσο από το αρχείο του de la Renta, όσο από προσωπικές συλλογές, των αγαπημένων του πελατών.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στην έκθεση, το κοινό θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία, να δει το νυφικό της Amal Clooney, το οποίο ήταν το τελευταίο νυφικό που σχεδίασε ο Oscar de la Renta, πριν αποβιώσει το 2014.

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR