Quantcast
airbnb

Airbnb: Η νέα υπηρεσία ενοικίασης πολυτελών κατοικιών

Η Airbnb σκέφτεται να επεκτείνει την αγορά της, ειδικά για εκείνους από εσάς με “γερό” πορτοφόλι ή προτιμούν έναν πλουσιοπάροχο τρόπο διαβίωσης.

Η εταιρεία σχεδιάζει να δρομολογήσει μια νέα υπηρεσία ενοικίασης για μεγάλες κατοικίες, αρχοντικά και ρετιρέ που θα επιθεωρούνται για να εξασφαλίσουν ότι πληρούν τα κριτήρια σύμφωνα με πηγές του Bloomberg.

Αξίζει να σημειωθεί πως η φημισμένη σειρά Airbnb Lux” εξαγόρασε την εταιρεία Luxury Retreats νωρίτερα φέτος. Πρόκειται για μια καναδική εταιρεία που προσφέρει εξατομικευμένες εμπειρίες διακοπών με περισσότερες από 4.000 βίλες και εξοχικές κατοικίες που περιμένουν να αναρτηθούν στον ιστότοπο της Airbnb.

Επιπλέον, φαίνεται πως ήταν θέμα χρόνου να δημιουργηθεί αυτή η κατηγορία, καθώς η Airbnb έχει γίνει γνωστή στο κοινό για τις προσφορές της. Στο παρελθόν μάλιστα έχει καλέσει διασημότητες να απολαύσουν τις υπηρεσίες τους κι εκείνοι στη συνέχεια μοιράστηκαν την εμπειρία τους με το κοινό μέσω των social media. Για παράδειγμα, η Beyoncé παρουσίασε ένα Airbnb αξίας 10.000 δολαρίων κατά τη διαμονή της στην περιοχή της Σάντα Κλάρα για να εμφανιστεί στο Super Bowl, ενώ η Selena Gomez έμεινε σε ένα Airbnb αξίας 3.750 δολαρίων το βράδυ, στο Malibu πέρυσι.

Αυτή η νέα υπηρεσία θα δοκιμαστεί σε ορισμένες αγορές προς το τέλος του έτους και εάν είναι επιτυχής, θα εισαχθεί στην πλατφόρμα.

 

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR