Quantcast
MR PORTER

Ressence x MR PORTER: Limited edition εκδόσεις του Type 1 MRP

Η βελγική εταιρεία ρολογιών Ressence κυκλοφόρησε δύο limited edition μοντέλα των ρολογιών Type 1 ΜRP, έπειτα από τη νέα συνεργασία της με το MR PORTER.

Το μοντέλο τιτανίου Type 1PN MRP φέρει ένα μεταλλικό καντράν Night Blue με δίσκους με ασημένιο δακτύλιο σε θήκη 42mm – μόνο σε περιορισμένο αριθμό 12 τεμαχίων. Οι αργά περιστρεφόμενοι δίσκοι με τους ιδιαίτερους δακτυλίους θα προσελκύσουν περισσότερη προσοχή από το τυπικό μονοφωνικό χρώμα που χρησιμοποιεί η Ressence γι’ αυτά τα χαρακτηριστικά. Το Type 1 PW MRP βγαίνει σε χρυσό 18Κ Rose Gold με λευκούς δίσκους, ενώ κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση μόνο έξι τεμαχίων. Στο πίσω μέρος του ρολογιού είναι χαραγμένα και τα δύο σήματα των εταιρειών, ενώ οι ιμάντες τους ταιριάζουν με τα χρώματα της θήκης. Ένα μπλε δερμάτινο λουράκι με πόρπη τιτανίου διατίθεται στο 1PM MRP και ένας ιμάντας σε σκούρο καφέ στο Rose Gold μοντέλο. Η χαρακτηριστική λεπτότητα του Type 1 είναι αυτό που κάνει το brand τόσο ξεχωριστό.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ressence και το MR PORTER κάνουν μια συνεργασία limited edition, από τότε που το online retail shop καλωσόρισε την εταιρεία με ένα υπέροχο ρολόι το 2015.

Η τιμή για το Type 1 PN MRP από τιτάνιο είναι 20.600 δολάρια, ενώ το για Rose Gold Type 1 PW MRP ανέρχεται στα 33.800 δολάρια. Και τα δύο είναι ήδη διαθέσιμα στο MR PORTER.

Φωτογραφίες: MR PORTER

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR